Vruchtenthee

Er is niets zo lekker als een verwarmende kop. Nu, met zoveel innovatieve, variëteiten kruiden, bloemen en vruchtentheeën, is het moment om een keer iets nieuws te proberen!

Vruchtenthee is geweldig lekkere, caloriearme, cafeïnevrije verfrissende thee voor elk moment van de dag. Door met zorg gedroogd fruit, bloemen en besjes uit te kiezen, bevat elke vruchtenthee veel vitaminen en mineralen – en belangrijker nog – smaken en ruiken heerlijk! Ze zijn allemaal lekker om heet en koud te drinken. Gemaakt zonder suiker. Hierdoor heeft de vruchtenthee van nature een licht zure smaak. Om de thee iets zoeter te maken, voeg gewoon een beetje suiker toe óf nog beter – een beetje honing.

Veel mensen gebruiken fruit en kruiden infusies als een “goed voor je”-drank, maar ook om de gezondheidsvoordelen, algemene welzijn, cafeïnevrij of om specifieke problemen op te lossen. Wij hebben melanges ontwikkeld die niet alleen goed voor je zijn, maar ook nog eens erg lekker – lekker doordrinkbaar, smaakvol en een goed alternatief voor andere dranken die meer calorieën, meer suiker of andere ingrediënten bevatten.

Vruchtenthee gemaakt met echt fruit – je kunt het eten!

Vruchtenthee? Veel proeven en proberen hebben we nieuwe vruchtentheeën weten te creëren. Elke vruchtenthee bevat hibiscus om diepte te geven aan de melange – hier hebben we vervolgens allemaal verschillende stukjes liefde, kruiden en fruit aan toe gevoegd om het eigen karakter te geven.

Secties: Thee
Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.