Spaarpunten

Hoe meer je Evans & Watson gebruikt, hoe meer je spaart. Hier is hoe we dat doen. Wanneer je een account aanmaakt, begin je punten te verzamelen. Elke keer dat je thee koopt, verdien je spaarpunten. Naarmate je vaker een bestelling plaatst of grotere hoeveelheden besteld, des te meer zal het aantal punten toenemen. Je kunt zien hoeveel spaarpunten je hebt verzameld in je account.

Card image

Voor elke euro die je besteedt, verdien je een punt.

Card image

Voor elke 100 punten die je verdiend, krijg je 100 gram thee gratis*!

Card image

Dus als je 200 punten hebt krijg je twee keer 100 gram van een thee naar keuze, helemaal gratis!

Hoe spaar ik punten?

Verdien spaarpunten elke keer dat je bij ons thee of accessoires koopt. Deze punten kun je inleveren wanneer je de volgende keer weer wat koopt. Onze manier om je te bedanken voor jouw vertrouwen. Schrijf je in, maak een account en wordt een klant. Wanneer je winkelt zie je hoeveel spaarpunten je verdient, elk product laat namelijk zien hoeveel spaarpunten deze waard is. Je punten groeien en jij krijgt de optie om ze in te leveren bij het voldoen van je bestelling. Of je kunt ze natuurlijk lekker laten doorgroeien. Log elk moment in op Mijn Account en zie je spaarpunten toenemen!

Card image
Ons motto

Geniet van thee, profiteer door te sparen!
Dat is ons motto.

Voorwaarden

  • Er is slechts één account per gebruiker mogelijk.
  • Om spaarpunten te verzamelen door iemand aan te brengen dient deze nog geen account te hebben, en mag deze nog niet eerder geregistreerd zijn op evansnwatson.nl. Jouw account mag niet jonger zijn dan 5 dagen.
  • Het is mogelijk tot maximaal € 5 per bestelling aan spaarpunten te gebruiken.
  • Spaarpunten kunnen niet ingeleverd of omgewisseld worden voor geld.
  • Punten kunnen alleen verzameld worden door klanten met een account. Spaarpunten worden niet uitgekeerd aan klanten die het bestelproces als gast doorlopen.
  • Er is geen limiet aan het te verdienen spaarpunten. Simpel gezegd, des te meer je van thee houdt, producten beoordeeld en mensen aanraad des te meer spaarpunten je verzameld.
  • Activiteiten die tegen bovengestelde regels ingaat zal leiden tot het opheffen van alle gerelateerde spaarpunten in accounts als ook het verwijderen van deze accounts.
  • Evans & Watson behoudt het recht het spaarpuntensysteem op elk moment te stoppen zonder vooraf aangekondigde mededeling.
  • Evans & Watson behoudt het recht om nieuwe manier voor het verzamelen van spaarpunten toe te voegen of bestaande te verwijderen.
  • Elke € 1 die je uitgeeft geven we jou 1 spaarpunt. 1 spaarpunt heeft een waarde van € 0,03, 100 spaarpunten van € 3.

*) De gemiddelde waarde van 100 gram thee is € 3,-

Top