Bezorgopties

De opties voor bezorging zijn eigenlijk heel simpel. Laat je bestelling bijvoorbeeld de volgende dag thuis of op je werk bezorgen. Je kunt je bestelling natuurlijk ook ophalen bij één van de 1.500 afhaalpunten van DPD dicht bij jou in de buurt, of bij ons in Anloo - in het duurzaamste dorp van Drenthe. Laten we de opties even voor je op een rijtje zetten.

Welke bezorgopties kun je kiezen?

In het winkelmandje kun je zien welke bezorgopties je kunt kiezen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Standaard service
  • Afhalen bij een DPD-pakketpunt
  • Spoedservice
  • Afhalen in Anloo
  • Brievenbuspakket*

1. Thuisbezorging

Je hebt altijd de keuze voor thuisbezorging. Bestel en je hebt je aankoop normaliter binnen 2 dagen al in huis. We maken onderscheid tussen 'Standaardservice' en 'Spoedservice'. 

Standaardservice en Spoedservice

  • Bij 'Standaard service' wordt elke bestelling binnen 48 uur verwerkt en aangeboden bij de vervoerder.
  • Kies je voor 'Spoedservice' dan wordt je bestelling binnen 24 uur verwerkt en aangeboden bij de vervoerder. 

* Uitgezonderd zijn natuurlijk feestdagen, vakanties en maar ook dagen die in het weekend vallen. 

Snelheid van leveren?

De gekozen 'service' is direct gerelateerd aan de snelheid waarmee we je bestelling kunnen verwerken. Het gaat hierbij echt om de snelheid van ons inpakteam en in het magazijn. Hoe snel wij jouw producten kunnen klaar maken, netjes in een doosje kunnen doen en de sticker van de vervoerder er op kunnen plakken. Niet dus de snelheid van leveren door de vervoerder. Hier hebben we geen invloed op. Wel op ons inpakteam... ;)

Bestel op: Standaard service Spoedservice
Maandag Woensdag Dinsdag
Dinsdag Donderdag Woensdag
Woensdag Vrijdag Donderdag
Donderdag Maandag Vrijdag
Vrijdag Dinsdag Maandag
Zaterdag Woensdag Dinsdag
Zondag Woensdag Dinsdag

 

Een voorbeeld. Niet alle bestellingen zijn gelijk geboren. Van alle bestellingen die we binnenkrijgen geeft bijvoorbeeld de één de voorkeur om de bestelling te ontvangen op het eerst volgende bezorgmoment, terwijl de ander juist op 'vrijdag thuis werkt' en het dan zou willen ontvangen. Een aantal dagen in de toekomst bijvoorbeeld. Hier houden we rekening mee. Hierdoor ontstaat er van nature een rangschikking in de te verwerken bestellingen voor die werkdag. Met de keuze voor 'Spoedservice' oefen je hier als het ware zelf invloed op uit. Je komt als het ware bovenaan de stapel te liggen. Bestel je dus vandaag voor 15.00 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag verwerkt en aangeboden bij de vervoerder.

2. Wil je het liever ophalen? Kies een afhaalpunt

Niet iedereen is elke dag of een hele dag thuis. Snappen we. Hebben we ook wat voor bedacht. Je kunt je bestelling namelijk ook laten bezorgen bij een 'afhaalpunt' of afhalen in Anloo als je in de buurt woont of bent.

Afhalen bij een DPD-punt

Eenvoudig en gemakkelijk op het moment je bestelling afhalen wanneer het jou het beste past. Helaas is ons systeem nog niet zo geavanceerd dat bij de keuze 'Afhalen bij een DPD-punt' je een van de vele afhaalpunten kan kiezen. Laten weten op welk afhaalpunt je het wilt afhalen? Naast de verzendmethodes vind je een opmerkingen-veld waar je het adres van de afhaallocatie kan invullen. Geen adres ingevuld? Niet getreurd. We versturen de zending dan naar het dichtstbijzinde afhaalpunt op basis van het opgegeven bezorgadres.   

Afhalen in Anloo

In het pittoreske Anloo voelen wij ons thuis. Handig, want het is ook hier waar huis en haard is. Om zinloze vervoersbewegingen te voorkomen en omdat sommige mensen nou eenmaal graag bij ons voor de fabriek langs fietsen, kun je ook kiezen om op gezette tijden je bestelling bij ons aan de deur af te halen. We hebben dan wel geen winkel, wel scheelt het een bestelbus in de straat en heb je weer even de benen kunnen strekken of een eindje gefietst. Het pittoreske Anloo zal niet bij iedereen een lichtje doen branden. Voor degene die het niet kent, het ligt in Noord-Drenthe, zo'n 15km ten oosten van Assen, 6 km zuidwestelijk van Zuidlaren. Ben je in buurt? Geef je bestelling via de webshop door, kies voor 'Afhalen in Anloo' en selecteer een van de mogelijke voorkeursleverdata. Dan zorgen wij er voor dat je bestelling op jou ligt te wachten wanneer je het komt afhalen. 

Datumselector: voorkeursleverdag kiezen

Met onze datumselector kun je zelf een voorkeursleverdatum opgeven. Aangeven wanneer je het liefst je bestelling dus ontvangt. We tonen hier altijd de eerste 5 dagen die het dichtsbij in de toekomst liggen. De datumselector houdt rekening met je de keuze voor 'service'-niveau. Verder houdt de datumselector rekening met het moment in de week. Zo gaan dagen die in het weekend liggen weer bij de te kiezen data af. Bestel je dus op donderdag na 15.00 uur? Dan kun je kiezen voor maandag, dinsdag en woensdag als mogelijke voorkeursleverdag. Dit schuift zo door. Vrij duidelijk toch?

De service die je verwachten mag.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.