Zakelijk bestellen

Zakelijke bestelling?

Bestel je op bedrijfsnaam? Bestel dan via Evans & Watson Zakelijk. Naast webshop voor consumenten vindt je in Evans & Watson ook een gedreven team van theefreaks met een passie voor B2B, service en snelheid. Voor iedereen met een KvK-nummer die op zoek is naar een persoonlijke en gemakkelijke manier voor zakelijke aankopen voor theewinkel, koffiehuis, theetuin of Grand Café.

We willen je leren kennen. We denken met je mee. En we nemen je graag werk uit handen. Hieronder de vier voordelen van ons voor jou op een rij.

Razendsnelle service

Lange wachttijden zijn bij ons taboe. Op je aanvraag ontvang je altijd dezelfde dag een offerte. En je bestelling heb je binnen 3 dagen al op de zaak.

Je eigen contactpersoon

Heel gemakkelijk. Je doet namelijk zaken met een bekende; iemand die volledig op de hoogte is van jouw zakelijke situatie.

Offerte op maat

We bieden een productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je behoeften. En een prijs die lager wordt wanneer je meer bij ons bestelt.

Kopen op rekening

Als bedrijf betaal je niet vooraf, maar achteraf. Wel zo gemakkelijk.

 

Meeprofiteren van deze vier voordelen?

Neem contact op met ons team voor meer informatie via contact of begin meteen met losse thee browsen.

Secties: Klantenservice
Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.