Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Matcha kommen

Voor het meeste matcha plezier

Matcha kom kopen: de mooiste chawan uit Japan

Een matcha kom is een thee kom voor het drinken van matcha thee. Matcha is een speciale, zeer fijn gemalen groene thee en wordt gebruikt als onderdeel van de Japanse theeceremonie. Deze thee kommen moeten groot genoeg zijn om de matcha thee in te kunnen kloppen. De meeste matcha kommen hebben een doorsnee van ca. 12 cm. Een matcha kom wordt ook wel ‘chawan’ genoemd.

Meer Informatie

De matcha chawan is een traditionele thee kom. Voor de echte matcha beleving maak je matcha op de traditionele manier.

Met een matcha kom. Kommen die gemaakt zijn met absolute vakmanschap, een authentiek product en voorzien van de hagiyaki-glans. De meeste van onze met de handgemaakte Chawan matcha kommen hebben een klassiek ontwerp. Deze klassieke ontwerpen bestaan uit een golvende rand van de matcha kom. Deze onregelmatige vorm en golvende rand staat symbool voor het heuvelachtige Japanse landschap. Hiernaast hebben we een aantal meer modernere matcha kommen in het zwart en wit.

Een matcha kom kopen doe je bij evansnwatson.nl. Ontdek onze handgemaakte kommen om jouw matcha thee op traditionele wijze te bereiden. Zo hebben we een assortiment bestaande uit verschillende kleuren, vormen en groottes. Wanneer je op zoek bent naar de beste matcha kom dan kun je bij ons goed terecht.

Minder informatie

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)