Thee relatiegeschenk

Thee relatiegeschenk

Naast groothandel zijn wij gespecialiseerd het in samenstellen van luxe theerelatiegeschenken. Onze luxe thee relatiegeschenken zijn bijzonder, uniek in de markt en alleen van de beste kwaliteit. Het is onze kracht om thee relatiegeschenken volledig op maat te maken en af te stemmen op jouw behoeftes. Dit doen we conform jouw wens, doel of idee. Om een keuze te maken kun je kiezen uit een veelvoud aan verschillende theeën en andere ingrediënten zoals gedroogd fruit, specerijen, koekjes, chocolade, accessoires en verpakkingsmogelijkheden.

Ruime keuze in chocolade, koekjes, snoepgoed en zelfs koffie. Thee in verschillende soorten en gewichten. Van 50 gram, 75 gram tot 100 gram of meer! Veel verschillende verpakkingsmogelijkheden. Stand up pouch, blokbodemverpakking tot theeblik. Thee in theezakjes op aanvraag (in overleg) Verschillende afnamemogelijkheden, al van van 50 stuks (tot 2.000 stuks en meer) Volledige controle over het relatiegeschenk, van keuze tot thee tot de verpakking en levering

 

Wij ontwikkelen graag custom made theeartikelen voor onze klanten en produceren deze volledig naar wens. Zo kun je kiezen voor op maat gemaakte thee relatiegeschenken die bijvoorbeeld bij eigen huisstijl passen, door een eigen naam te geven en te voorzien van jouw logo. Belangrijker, op basis van uw wensen stellen we in samenspraak een eigen melange samen met een unieke smaak!

Op maat gemaakte, kwalitatieve producten Volledig afgestemd op klantbehoefte Hoge prijs-kwaliteitsverhouding Volledige controle tijdens aflevering en distributie Flexibele, betrouwbare partner Uitstekende, persoonlijke service Zeer flexibel, communicatief betrokken en meedenkend

Op zoek naar iets unieks, wat jouw klant of relatie lang zal bij blijven? Ontdek dan nu de thee relatiegeschenken van Evans & Watson!

Ruim assortiment in verwennerijen

Evans & Watson draagt speciaal voor relatiegeschenken een zeer ruim assortiment in toebehoren. Denk hierbij onderaan onderstaande. Mis je nog iets? Vraag naar de mogelijkheden!

Koekjes uit alle windstreken – van de Oekraïne tot koekjes van eigen bodem Kwaliteit chocolade uit België en Nederland Gemberproducten, van jam, honing tot gembersnoepgoed Kandijsuiker, karamel en Franse nougat Meer dan 100 theeën standaard op voorraad Eigen melange is niet langer een droom!

Waarom thee als relatiegeschenk?

Thee is effectief en goedkoop.

Een thee relatiegeschenk is erg kosteneffectief vergeleken met menig ander relatiegeschenk of advertentie- of media-campagne. Daar thee ´lang mee gaat´ blijft de boodschap voor langere tijd en op meerdere (belangrijke) momenten bij jouw doelgroep.

Thee is emotie.

Een relatiegeschenk kan van zichzelf al een emotionele waarde overdragen die met andere communicatiemiddelen moeilijk te bereiken zijn. Thee is naast een rustmoment ook nog eens zeer gezond. Dit in combinatie met emotionele waarde die een relatiegeschenk kan overbrengen, maakt thee als relatiegeschenk bij uitstek geschikt om mee te geven aan een gewaardeerde relatie.

Thee is bij uitstek geschikt als relatiegeschenk.

Het mooiste geschenk dat je kunt krijgen? Een cadeau waarin je de gever herkent, waaruit blijkt dat er moeite is gedaan en iets dat speciaal voor jou is; iets dat de bestaande relatie recht toe doet.

 

Heeft u interesse in een thee custom made relatiegeschenk? Wanneer je geïnteresseerd bent in custom made relatiegeschenken van Evans & Watson, vraag dan een offerte aan of neem voor vragen contact op met Jeroen.

 

Secties: Diensten
Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.