Bruidsgeschenken

Samen met andere weddingsplanners heeft Evans & Watson een nieuw concept ontwikkeld, unieke en zeer persoonlijke bruiloft bedankjes. Voor de bruiloft en de genodigden een zeer smaakvol bedankjes, vol met betekenis. 

"Ja" in perfecte smaak

Een custom blend thee in kleine oplage, speciaal voor bruidsparen samengesteld door Evans & Watson Tea Company. We leveren een blend van hun keuze in een decoratief blik, elk label gepersonaliseerd met een bericht die jullie verbintenis eer aan doet.

Het meest persoonlijke bruiloft bedankje is eenvoudig samen te stellen via onderstaande stappen door te nemen met het bruidspaar. Vraag voor het bestellen het bestelformulier via contact of neem contact op via 0592 853 445. We staan klaar om jullie te helpen. 

1. Kies de smaak 

Stem als weddingplanner samen met het bruidspaar de keuze af voor één van onze meest verfijnde theeën, allemaal met een unieke smaak en speciaal in kleine oplages vervaardigd. De theeën worden speciaal verpakt voor de bruiloft om absolute versheid te garanderen. 

Friendly MateMelange van maté, sinaasappelschil en citroengras voor een natuurlijke, verfrissende smaak.

Pina ColadaFrisse tropische melange van hibiscus, rozenbottel, appel, ananas en kokos.

China JasmijnMelange van premium groene thee uit China met fijne, delicate geur en aroma van jasmijnbloemen.

English CaramelEnglish Caramel combineert de scherpte van zwarte thee met romige zoete karamelstukken.

Delicious Snow FlakeZwarte thee met een aromatische, rijke amandel-kokossmaak.

Rooibos AppleVerfijnde rooibos met stukjes appel.

 

De meest persoonlijke bruiloft bedankjes zijn eenvoudig samen te stellen via onderstaande stappen door te nemen met het bruidspaar. Vraag voor het bestellen het bestelformulier via info@evansnwatson.nl of neem contact op via 0592 853 445. We staan klaar om jullie te helpen. 

2. Gepersonaliseerd label

 

Voor de perfecte afwerking, worden de namen van het bruidspaar, de dag en de locatie van de bruiloft opgenomen op elk label. Het blend nummer is een directe verwijzing naar de datum van de bruiloft.

3. Kies de kleur

Standaard zijn de blikken voorzien van een zachtroze label. Past een andere kleur beter bij het bruidspaar? Alle kleuren zijn mogelijk. Geef de kleur (CMYK) door tijdens het bestellen.

Optioneel: kies een accessoire bij de bruiloft bedankjes

 

Om het bruiloftbedankje helemaal compleet te maken, bieden we twee romantische theeaccessoires welke los van de blikjes kunnen worden meegeleverd (let op: exclusief lint).

Hartvormig Thee-ei met SteelZilveren theehart met steel, gemaakt van duurzaam RVS.

Thee-ei in de vorm van een ZwaanWit thee-ei in de vorm van een zwaan, gemaakt van silicone.

 

De meest persoonlijke bruiloft bedankjes zijn eenvoudig samen te stellen via de stappen door te nemen met het bruidspaar. Vraag voor het bestellen het bestelformulier via info@evansnwatson.nl of neem contact op via 0592 853 445. We staan klaar om jullie te helpen. 

Prijs en Levertijd*

Valt de keuze op een theeblik met daarin 25 gram thee en voorzien van een gepersonaliseerd label? Dan geldt de onderstaande staffel met brutoprijzen:

AantalPrijs (incl. BTW)25-50 stuks € 3,25 per stuk 50-100 stuks € 3,10 per stuk > 100 stuks € 2,95 per stuk

Valt de keuze voor een theeblik met daarin 25 gram thee, voorzien van een gepersonaliseerd label en een accessoire? Dan geldt de onderstaande staffel met brutoprijzen:

AantalPrijs (incl. BTW)25-50 stuks € 3,95 per stuk 50-100 stuks € 3,80 per stuk > 100 stuks € 3,65 per stuk

De minimale afnamehoeveelheid voor de bruiloftsbedankjes zijn 25 stuks. De reguliere verzendkosten zijn van toepassing voor de bruiloft bedankjes. Voor meer informatie over de verzendkosten klik hier. Gratis op locatie geleverd!

De levertijd bedraagt 1-2 weken, na ontvangst van de betaling. Heeft de weddingplanner of het bruidspaar de bruiloftsbedankjes met spoed nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Kortingen in de webshop zijn niet van toepassing.

Klaar om in het huwelijksbootje te stappen? Neem contact met ons op en we zorgen voor het perfecte, meest persoonlijke bruiloft bedankje.

Jullie kunnen contact met ons op nemen via contact of via 0592 853 445. We staan klaar om jullie te helpen. 

* Genoemde brutoprijzen en levertijden gelden voor de aangeboden theeën en accessoires, getoond op deze pagina. Heeft het bruidspaar liever een andere thee of een andere accessoire? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Secties: Diensten
Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.