Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Wortel: de beste plantwortels

Alleen de allerbeste kwaliteit

Gedroogde geneeskracthige wortels kopen doe je bij evansnwatson.nl. Bij Evans & Watson vind je het grootste assortiment geneeskrachtige kruiden, waaronder alle bekende wortels zoals valeriaan, smeerwortel, gember, siberische ginseng en zoethout. Lees meer...

Er zijn 58 producten.

Item 1-18 van 58 in totaal item(s)

Gedroogde wortel kopen: alleen de beste wortels gedroogd

De gedroogde wortels van evansnwatson.nl zijn wortels van geneeskrachtige kruiden. Wortelstokken die gedroogd zijn na oogst en wassen. Ons assortiment wortels bestaat uit de bekendere en minder bekende gedroogde wortels met geneeskrachtige werking. Stuk voor stuk de beste kwaliteit. We hanteren namelijk een strikt beleid als het gaat wat we in ons assortiment opnemen. Alleen het beste van het beste. Ze voldoen in beginsel aan de hoogste actieve inhoudsstoffen. Farmaceutische kwaliteit.

In ons assortiment vind je veelgebruikte geneeskrachtige wortels zoals zoethout, valeriaan, gember en Siberische ginseng, maar ook de minder bekende kruidenwortels en specerijen. Zo horen kurkuma, Javaanse gember, krulzuring, engelwortel en heemst ook tot ons ruime assortiment. De toepassing van gedroogde wortels is zeer breed. Van de geneeskrachtige werking voor mond en keel, tot de keuken en het verven van kleren.

Wil je gedroogde geneeskrachtige wortel kopen die goed bij je past of helpt het bestrijden van een kwaal, houd dan rekening met de volgende zaken. Niet alles wat uit de natuur komt is per definitie ongevaarlijk. Sommige wortels kunnen een zeer sterk effect hebben, ook nadelig. Ben je bijvoorbeeld zwanger of gebruik je medicijnen? Raadpleeg dan je huisarts voor een passend advies. Hiernaast hebben we een ruim assortiment losse thee, zeker de moeite waard.