Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Thee webshop: de beste losse thee koop je bij evansnwatson.nl

Het losse thee assortiment is bij Evans & Watson enorm. Met ruim 190 echte theesoorten heb je bij Evans & Watson de meest ruime online keuze in de beste thee. Hier op deze pagina vind je al onze losse thee die we in ons assortiment hebben.

Er zijn 287 producten.

Item 1-18 van 287 in totaal item(s)
China Jasmijn Groene thee Evans & Watson - 12

China Jasmijn

Prijs € 3,85
(5/5) op 13 reviews
Direct bestellen

Alleen samengesteld van premium groene thee en verzamelde nachtbloeiende jasmijn.

Is losse thee geschikt voor mij? Of moet ik kiezen voor theezakjes? Losse thee is niet geschikt voor iedereen, de één is nu eenmaal het gemak van theezakjes gewend. Thee los gebruikt bestaat vooral uit hele bladeren. Wanneer theebladeren namelijk worden gebroken of gesneden, verdwijnt een deel van de smaak. Kleinere stukjes geven sneller smaak af, maar de smaak is minder lekker. Ondanks dat losse thee meer smaak en aroma bevat, overtreffen ze niet het gemak en snelheid van theezakjes.

Hoe herken je kwaliteitsthee? De bladgrootte bepaalt dus grotendeels de kwaliteit en daarmee de smaak van het aftreksel. Alle theebladeren worden dan ook geselecteerd op uiterlijk, type en grootte. De beste klasse geeft altijd de beste kwaliteit. Zo wordt losse thee vaak aangeduid met de bladgrootte en uiterlijk van de theeblaadjes (Orange Pekoe), gevolgd door regio (Ceylon, Darjeeling), tijdstip van de pluk (Firsh Flush), fermentatieproces (Orthodox) of de naam van de plantage (Pussimbing). In China en India krijgt de thee meestal de naam van de streek (Keemun, Darjeeling) terwijl in Japan de naam van soort wordt gebruikt (bancha, sencha).

Welke theesoort moet ik kiezen? Er bestaan zo´n 5 soorten thee. Zo zijn er witte thee, groene thee, oolong, zwarte thee en pu erh. Hiernaast bestaan er ook rooibos thee, kruidenthee en vruchtenthee, maar dit zijn geen echte thee. Deze laatste bevatten bovendien geen cafeïne. De theesoorten zoals genoemd, zijn oplopend in cafeïne, waarbij witte thee het minste per kop bevat. Witte thee is ook meteen het meest delicaat, bloemig en zoete tonen in smaak. Groene thee kent een meer vegatieve, zeewiersmaak, terwijl oolong gekenmerkt wordt door zoete fruit- en bloemtonen, zwarte thee door zoet en astringent gekenmerkt wordt en pu erh om haar aardse tonen.

Waarom smaakt mijn thee niet? Wanneer je thee niet smaakt zoals je had verwacht kun je een aantal dingen doen. Experimenteer bijvoorbeeld met zettijden, de watertemperatuur en gebruikte hoeveelheid. Heeft sterkere thee bijvoorbeeld je voorkeur? Laat deze niet langer trekken dan de aangegeven trektijd, maar gebruik meer losse thee. Smaakt de thee te bitter? Dikke kans dat of het water te heet was of de thee te lang getrokken heeft.

Hoe bewaar ik thee? Voor het goed bewaren van thee zijn vijf aspecten belangrijk. Elk van de vijf kan een grote invloed uitoefenen op de kwaliteit van de bewaarde thee. Voorkom dat thee in aanraking komt met licht, warmte, vocht, geur en lucht. Zorg er dan ook voor dat de thee wordt bewaard in een luchtdicht af te sluiten container, verpakking of blik. Bewaar de thee vervolgens op een locatie ver weg van licht, warmte, vocht, geur en lucht. Dus niet naast de specerijen of andere kruiden.

Losse thee koop je bij Evans & Watson, de online thee specialist met een sterke focus op medicinale kruiden. Met 400 soorten is er ruime keuze in losse thee. Hiernaast hebben we ook een evenzo groot assortiment kruidenthee. Zo vind je met gemak 400 soorten thee en kruiden in ons assortiment. Zo veel soorten kunnen we aanbieden doordat we een webshop met alleen online verkoop. Doordat je onze thee niet kunt zien is elke product ook als proefmonster verkrijgbaar. Elke thee wordt zorgvuldig gewogen en verpakt en vaak dezelfde dag verstuurd voor levering op de volgende dag. Je bestelling versturen we bovendien bijna altijd gratis, met onze ‘Gratis verzending vanaf € 29´ voorwaarde. Ten slotte zijn we enorm trots op onze goede klantenservice, gericht om je helemaal tevreden te maken.

Het is een mooie, ruime selectie. Naast de verschillende theesoorten vind je hier ook alles als Earl Grey je favoriet is, Jasmijn thee, Sencha, matcha thee, Genmaicha, Japanse thee, een Darjeeling diehard bent, single-estates blad thee of rooibos-only. De beste thee voor jou vind je gemakkelijk met onze filters. Zo filter je onze thee aan de hand van theesoort, cafeïne-niveau, 10 verschillende smaakprofielen en theemoment. Je losse thee kopen kan dan ook niet meer zo moeilijk zijn!

Online webshop met alleen de beste thee

In onze thee webshop vind je alleen de beste losse thee. Onze thee is het meest vers, doordat we nauwe banden hebben met onze leveranciers. Zo houden we bij het selecteren van de thee er al rekening mee dat alleen de beste thee naar ons toe komt. Dit doen we door alleen de gedroogde theebladeren met een minimale grootte te kopen voor onze thee en melanges. Laat de grootte van het blad namelijk nou net een kwaliteitskenmerk zijn van thee. Echte bladthee, de betere kwaliteit. In de beste thee zijn de essentiële oliën bewaard gebleven en die weer vrij komen bij het theezetten.

Voor elk moment bestaat een perfecte kop thee en dat er geen moment perfect is zonder thee. Of je nou op zoek bent naar goede pick me up, even lekker wilt wegkruipen met een boek, er is altijd een losse thee voor jou. Van de ochtend tot de avond. Zowel onze thee in de meest pure vorm en theemelanges zijn verkrijgbaar vanaf 50 gram tot wel 5 kilo. Voor het thee zetten hebben we óók een ruim assortiment accessoires zoals een thee-ei, theepot theefilters.

Losse thee kopen bij Evans & Watson

Losse thee koop je bij Evans & Watson, de online thee specialist met een sterke focus op medicinale kruiden. Met 190 soorten is er ruime keuze in losse thee. Hiernaast hebben we ook een evenzo groot assortiment kruidenthee. Zo vind je met gemak 400 soorten thee en kruiden in ons assortiment. Zo veel soorten kunnen we aanbieden doordat we een webshop met alleen online verkoop. Doordat je onze thee niet kunt zien is elke product ook als proefmonster verkrijgbaar. Elke thee wordt zorgvuldig gewogen en verpakt en vaak dezelfde dag verstuurd voor levering op de volgende dag. Je bestelling versturen we bovendien bijna altijd gratis, met onze ‘Gratis verzending vanaf € 29´ voorwaarde. Ten slotte zijn we enorm trots op onze goede klantenservice, gericht om je helemaal tevreden te maken.

Bekijk hier alle losse thee producten van de thee specialist: Evans & Watson. De meest populaire thee van nu is: Sencha thee. Ook losse thee bestellen? Dat kan direct via deze webshop.