Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Blue Love

Blue Love Vanillethee Oolong Evans & Watson - 12
 • Sweet Cheesecake Oolong Evans & Watson - 7
 • Sweet Cheesecake Oolong Evans & Watson - 8
 • Sweet Cheesecake Oolong Evans & Watson - 9
 • Blue Love Vanillethee Oolong Evans & Watson - 12
Productnummer: T-17810

Milde, fruitige vruchtenthee met tonen van vanille en fruit.

€ 3,22
Gewicht
Aantal Dit product is op het moment niet beschikbaar.


 Reviews
 (4,5/5)  - 2 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 3 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 3 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,09.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Met het Warenwetbesluit Kruidenpreparaten (2014) heeft de Nederlandse overheid regels opgesteld voor het gebruik van kruiden in levensmiddelen. Zo mogen kruidensubstanties niet schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Hierdoor zijn een aantal kruiden uitgesloten voor inwendig gebruik. Levensmiddelen mogen deze kruiden niet bevatten, mee bereidt worden, mee vervaardigd worden of verhandeld worden. Dit besluit is niet van toepassing op:

 • geneesmiddelen (Geneesmiddelenwet)
 • cosmetische producten (Warenwetbesluit cosmetische producten 2011)
 • aroma's (EG 1334/2008)

Om te voldoen aan de Warenwetbesluit stellen we de betreffende kruiden alleen beschikbaar als er bewijs overlegd kan worden waaruit de doeleinden voor het kruid naar voren komen.

Neem voor het bestellen contact met ons op via customerservices@evansnwatson.nl.

Ga je Vanillethee kopen? Proef dan eens deze blauwe (!) Vanillethee! Naast dat de thee heerlijk smaakt is deze blauwe thee ook perfect om de geboorte van een baby mee te vieren! Kortom, op zoek naar een cadeautje voor kersverse ouders of wil je als kersverse ouders je kraamvisite trakteren op een toepasselijk kopje thee? Dan is Blue Love de thee die je zoekt!

Blue Love Vanillethee dankt haar blauwe kleur aan de Kittelbloem, ook wel bekend als de Butterfly Pea of Clitoria Ternatea. De Kittelbloem thee bevat een kleurstof waardoor deze nadat deze in aanraking is gekomen met water blauw kleurt. En een leuk weetje, heb je je per ongeluk vergist in het geslacht van de baby of ben je in een vrouwelijke mood? Voeg een beetje verse citroensap toe en de kleurstof van de Kittelbloem zal de thee roze kleuren! Magie!

Naast Kittelbloem thee bevat onze Blue Love Vanillethee ook stukjes appel, wortel, bonenschil, gember, gojibessen, druiven en korenbloemen. En uiteraard is de melange afgemaakt met stukjes vanille. En naast dat deze thee heerlijk smaakt als warme thee, is Blue Love Vanillethee ook zeer geschikt als ijsthee.

Kortom, op zoek naar een blauwe thee? Maak dan kennis met onze Blue Love Vanillethee en geniet van de milde, fruitige smaak.

Let op met Kittelbloem (Clitoria ternatea): Raadpleeg voor gebruik je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

100 gram | 50 kopjes

width=width=width=width=

Productkenmerken

Type
Vruchtenthee
Smaakprofiel
Mild en Zoet
Moment
Gehele dag
Biologisch
Nee
Melk
Zonder melk
Hoeveelheid
1-2 tl
Zettijd
8-10 min.
Temperatuur water
100°C
Drinkadvies
Thee is geschikt voor gehele dag
Ingredienten
Appel, wortel, bonenschil, gember, natuurlijk aroma, gojibessen, druiven, kittelbloem (4%), korenbloemen, vanille (1%)
Cafeine
Geen
Smaaktonen
Mild fruitige
Waarschuwing
Let op met Kittelbloem (Clitoria ternatea): Raadpleeg voor gebruik je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Theesoort
Vruchtenthee

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews
Door op  28 Nov 2020 (Blue Love) :
(5/5

lekker thee, leuk blauw!

wij vinden het een lekkere thee. leuke feature is dat hij ook blauw is wat vele van onze kennissen (die thee drinken) ook wel leuk vinden.
alleen is het wat moeilijker te doseren bij individuele koppen zetten i.p.v. een grote pot. Dan is het ene glas diepblauw en de andere stukken minder.
ziet er dus leuker uit als je een grote pot zet :)
Kids vinden het geweldig

Door op  29 Jul 2020 (Blue Love) :
(4/5
- geen verdere toelichting gegeven -