Wat is Mollie?

Waarom staat er bij 'begunstigde' de naam 'Stichting Mollie Payments'? Wat is Mollie? Is eigenlijk dezelfde vraag. Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties. Een zogenaamde Payment Provider, een soort van tussenpersoon.

Mollie is in hun rol alleen verantwoordelijk voor het betalingsverkeer tussen een gebruiker (zoals jij) en een webshop (zoals ons). Mollie is een betaalplatform, een beveiligde link tussen een bank en een webwinkel. In hun rol handelen ze per dag miljoenen transacties af. Elke dag weer. Hier hebben ze een robuust, veilig maar kostbaar IT systeem voor gebouwd.

Door samen te werken met Mollie hoeven wij deze zeer kwetsbare en dure technische IT infrastructuur niet zelf te ontwikkelen. Met deze samenwerking weten we zodoende toch zeker dat alles veilig verloopt en betaling correct afgehandeld worden.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.