Track-en-Trace informatie

Het is wel zo prettig als je gewoon weet waar je zending is. Je bestelling volg je gemakkelijk met de track en trace informatie. Uiteraard krijg je van je levering altijd een Track & Trace-code. Deze krijg je via e-mail op de dag van verzending. Op het moment dat je de Track & Trace-code hebt ontvangen, is de zending meegegeven aan DPD. Normaliter kun je vanaf middernacht de zending volgen en wordt deze de volgende dag geleverd.

Werkt de code niet of verandert de status van de zending niet na 24 uur? Om een vraag te stellen over je bestelling log je in op je account. Zoek het ordernummer op van je bestelling. Deze begint met "#000". Neem met het nummer bij de hand contact met ons op via email of telefoon. Geen account of wachtwoord vergeten? Klik op wachtwoord vergeten of maak een nieuw account aan. 

Inloggen

De service die je verwachten mag.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.