Theeschenkerij

Theeschenkerij

De ontvangen gasten op jouw theeschenkerij verwachten niet alleen een heerlijke kop thee als pauze tijdens hun fietstocht, maar ook belevenis en gezelligheid. Voor een succesvolle theeschenkerij is zowel omzetmaximalisatie als kostenbeheersing belangrijk. Dit kun je niet alleen, hulp zul je van jouw toeleveranciers mogen verwachten. Dit maakt de keuze voor een geschikte thee groothandel niet gemakkelijk.

Gratis zakelijk account? Altijd inzicht in onze actuele, zakelijke prijzen Keuze uit 600+ theeën, pure kruiden en poeders.  Actuele voorraadstatus. Alle gegevens overzichtelijk in één account. Bestellen uit België? Intracommunautaire levering. Vanaf de 2e bestelling betaling achteraf. Heb je vragen of mis je een product? Wij staan voor je klaar! Gratis account

Op zoek naar hogere omzet voor jouw theeschenkerij? Dan ben je bij Evans & Watson aan het juiste adres!

Voor jouw theeschenkerij een geschikte thee groothandel kiezen zijn goede marges van levensbelang. Maar kun je nog meer van je thee groothandel verwachten? Bij het kiezen voor Evans & Watson als thee groothandel voor jouw theeschenkerij, kies je voor:

Een flexibele, betrouwbare partner Uitstekende, persoonlijke service Op maat gemaakte, kwalitatieve producten Competitieve inkoopprijzen

Gespecialiseerd in theeschenkerijen

Ons horecaconcept, onder andere speciaal ontwikkelt met- en voor theetuinen, grand café´s en lunchrooms. Het concept bestaat uit een selectief aantal, 12 speciaal ontwikkelde theeën, zeer geschikt voor theeschenkende ondernemers. Het concept is opgezet om onze afnemers nog beter te kunnen bedienen.

12 Speciaal ontwikkelde theeën Zeer goede prijskwaliteitverhouding Geen minimale afnamehoeveelheid Consistente hoge kwaliteit, altijd vers Speciaal ontwikkeld met- en voor de horeca Levertijd 1-3 werkdagen, constante voorraad

Wanneer je geïnteresseerd bent in horeca thee en het opnemen van Evans & Watson’s losse thee vraag dan een offerte aan of neem voor vragen contact op met Jeroen.

Gemakkelijk uitschenken

Om jou te helpen meer thee te verkopen hebben we ons assortiment aan theeserverende accessoires uitgebreid. De assortimentsuitbreiding omvat onder andere een thee display met bijpassende presenteerblikjes en voorraadblikken (tot 1,5 kg) om de thee goed in te bewaren. Om de thee gemakkelijk weer te vinden zijn zelfklevende labelhouders hebben we ook beschikbaar.

Hiernaast hebben we nieuwe theefilters in verschillende maten. De theefilters lopen in diameter uiteen van 5 tot 8 cm. Geschikt voor elk theeglas én zeer voordelig geprijsd.

Wanneer je geïnteresseerd bent in horeca thee en het opnemen van Evans & Watson’s losse thee vraag dan een offerte aan of neem voor vragen contact op met Jeroen.

Meer dan alleen thee!

Naast theegroothandel zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van luxe geschenken. Dit doen we voor relatiegeschenken, voor bruiloften of voor andere klanten. Hiervoor dragen wij een ruim assortiment toebehoren voor onze luxe (thee)geschenken.

Psst… even tussen ons, geschenken zo bijzonder, en zo goed dat al onze klanten van de eerste dag thee blijven weggeven!

Vanuit dit ruime assortiment heb je de keuze jouw gasten ultiem te verwennen uit een veelvoud aan verschillende theeën en andere ingrediënten zoals gedroogd fruit, specerijen, koekjes, chocolade, accessoires en verpakkingsmogelijkheden. Alles even op een rij?

Ruime keuze in chocolade, nougat, koekjes, gember, suiker, karamel, snoepgoed en zelfs koffie. Veel verschillende verpakkingsmogelijkheden. Stand up pouch, blokbodemverpakking tot theeblik. Thee in theezakjes op aanvraag (in overleg) Thee in verschillende soorten en gewichten. Van 100 gram tot 100 kilo, geen afname verplichtingen!

Evans & Watson draagt een zeer ruim assortiment in toebehoren en verwennerijen. Denk hierbij aan onderstaande. Mis je nog iets? Vraag naar de mogelijkheden!

Koekjes uit alle windstreken – van de Oekraïne tot koekjes van eigen bodem Kwaliteit chocolade uit België en Nederland Gemberproducten, van jam, honing tot gembersnoepgoed Kandijsuiker, karamel en Franse nougat Meer dan 100 theeën standaard op voorraad Eigen melange is niet langer een droom!

Wanneer je geïnteresseerd bent in relatiegeschenken of over het opnemen van Evans & Watson’s losse thee vraag dan een offerte aan of neem voor vragen contact op met Jeroen.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.