Theecadeau voor jouw bruiloft

Theecadeau voor jouw bruiloft

Jouw gasten verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau, wat zal helpen jullie bruiloft niet meer te vergeten? Wat is er nou leuker om na al een geweldig feest jouw meest intieme gasten uit te zwaaien met een theemelange naar eigen smaak ter herinnering. Het zal zeker een unieke afsluiter zijn van een al geweldig feest. Wat is mogelijk?

Verwen jouw gasten!

Naast groothandel zijn wij gespecialiseerd het in samenstellen van luxe geschenken. Onze luxe (thee)geschenken zijn bijzonder, uniek in de markt en alleen van de beste kwaliteit. Het is onze kracht alles af te stemmen op jouw behoeftes. Dit doen we conform jouw wens, doel of idee. Om jouw gasten te verwennen kun je kiezen uit een veelvoud aan verschillende theeën en andere ingrediënten zoals gedroogd fruit, specerijen, koekjes, chocolade, accessoires en verpakkingsmogelijkheden.

Ruime keuze in chocolade, koekjes, snoepgoed en zelfs koffie. Thee in verschillende soorten en gewichten. Van 50 gram, 75 gram tot 100 gram of meer! Veel verschillende verpakkingsmogelijkheden. Stand up pouch, blokbodemverpakking tot theeblik. Thee in theezakjes op aanvraag (in overleg) Verschillende afnamemogelijkheden, al van van 50 stuks (tot 2.000 stuks en meer) Volledige controle over het geschenk, van keuze tot thee tot de verpakking en levering

Wij ontwikkelen graag custom made theeartikelen voor jouw gasten en produceren deze volledig naar wens. Zo kun je kiezen voor op maat gemaakte thee relatiegeschenken die bijvoorbeeld bij eigen huisstijl passen, door een eigen naam te geven en te voorzien van jouw logo. Belangrijker, op basis van uw wensen stellen we in samenspraak een eigen melange samen met een unieke smaak!

Thee voor jouw gasten

Evans & Watson staat garant voor zorgvuldig geselecteerde thee van de beste kwaliteit. Van enkele kruiden-, vruchten-, witte-, groene-, zwarte-, oolong- of rooibos thee tot melanges tussen en met fruit en specerijen – de mogelijkheden zijn letterlijk ongelimiteerd. Vanzelf sprekend zijn traditionele melanges als English Breakfast of Earl Grey voor handen. Een unieke, persoonlijke melange samengesteld op basis van jouw eigen smaak, met een persoonlijke boodschap is echter veel leuker!

Of het nu om een enkele cadeau’s gaat of om grote aantallen, je bent altijd verzekerd van een origineel, uniek en smaakvol cadeau. Gebruik Evans & Watson als om een geweldig feest blijvend extra elan mee te geven. Iets voor jouw bruiloft?

Op maat gemaakte, kwalitatieve producten Volledig afgestemd op klantbehoefte Hoge prijs-kwaliteitsverhouding Volledige controle tijdens aflevering en distributie Flexibele, betrouwbare partner Uitstekende, persoonlijke service Zeer flexibel, communicatief betrokken en meedenkend

Wanneer je geïnteresseerd bent in het opnemen van Evans & Watson’s losse thee vraag dan een offerte aan of neem voor vragen contact op met Jeroen.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.