Retourneren

Niet tevreden over een product? Elk product kan binnen 14 kalenderdagen retour gestuurd worden naar:

Evans & Watson Thee- en Kruidenhandel
Annerweg 8
9467 PC Anloo

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. No questions asked. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 3 werkdagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier (Europees modelformulier voor Herroeping).

Officieel gezegd...Wij, als in ondernemer, vergoeden alle betalingen van jou, als in de consument, exclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. 

Let op: Neem eerst contact met ons op contact, waar via een van de communicatiemogelijkheden je de retour aan ons meldt. Wij nemen contact met je op met ook alle nodige informatie die meegestuurd dient te worden voor een vlotte en succesvolle afhandeling.

Contact

Uitzonderingen die niet kunnen worden geretouneerd

  • Artikelen die door gebruik, beschadigd of incompleet zijn
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden
  • Gepersonaliseerde producten
Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.