Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsborging

"Quality is to a product, what character is to a man"

Bij Evans & Watson Tea Company nemen we kwaliteit zeer serieus. Sinds 2012 produceren we thee, kruiden en superfoods van topkwaliteit. Veel van onze klanten komen keer op keer terug omdat ze vertrouwen hebben in onze uitstekende producten van hoge kwaliteit.

Niet alleen geloven we sterk in het credo "Quality is to a product, what character is to a man", we gebruiken de producten vaak ook zelf. Niet voor niets, want we zijn een groot aanhanger van de voordelen van kruiden. Om de voordelen van pure, premium kwaliteitskruiden en superfoods te verkrijgen selecteren we zoveel mogelijk grondstoffen van apothekerskwaliteit. Onze passie heeft er voor gezorgd dat we een uitgebreid assortiment van meer dan 200 natuurlijke producten hebben kunnen ontwikkelen gericht op gezondheid.

Om de beste producten te vinden besteden we veel tijd aan onderzoek en de selectie van producten. Bewust zijn van gebruikte productiemethoden die grondstoffen hebben doorgemaakt, staat hierbij vooral centraal. Zo zijn we tijdens het selectieproces altijd geïnteresseerd in hoe het product is verpakt, waar het product vandaan komt, hoe het is geproduceerd, welke certificering het product heeft, wanneer het product is getest en geanalyseerd, hoe het is opgeslagen, en hoe de voedingswaarde zo best mogelijk wordt behouden.

Om er voor te zorgen dat de kwaliteit zo goed mogelijk blijft, houden we ons aan strenge regels. Zo zorgen we er voor dat onze producten duidelijk benoemd & correct botanisch geïdentificeerd zijn. Om er voor te zorgen dat je het juiste koopt, communiceren we zoveel mogelijk informatie bij ons product. Zo vind je informatie op het product, aangevuld met veel informatie op onze website. Hieronder valt bijvoorbeeld welk plantdeel het product afkomstig is en/of waar het is vervaardigd. Verder geven we mee op onze verpakking hoe onze producten het beste bewaard kunnen worden, informeren we over de verwachte levensduur en houdbaarheidsdatum om een vers, krachtig en stabiel qua voedingswaarde te houden. Onze producten zijn verpakt en gesealed in hersluitbare verpakkingen (thee en kruiden) en bruine flessen van farmaceutische kwaliteit voor vloeistoffen. Dit is voor optimale bewaarcondities en een zo lang mogelijke houdbaarheid. Verder zijn onze magazijnen zo ingericht dat onze producten volledig traceerbaar zijn. Van het batchnummer kunnen we de volledige details en oorsprong van alle ingrediënten die een product bevat, traceren en terughalen. Onze ingrediënten zijn waar mogelijk voorzien van een analysecertificaat, wat aantoont dat ze zijn getest op uiterlijk, smaak, geur, bestanddelen, microbiologie, zware metalen en pesticiden. Vanzelfsprekend voldoen onze grondstoffen waar nodig aan farmaceutische kwaliteitsnormen. Al onze producten zijn 100% pure natuurlijke materialen. Hieraan is niets toegevoegd. Onze producten zijn bovendien vervaardigd met grondstoffen die volledig voldoen aan milieu-eisen en aan GMP (Good Manufacturing Practices).

Zo voldoen we aan alle criteria voor kwaliteitsborging. We werken hard om ons kwaliteitsbeleid voortdurend te verbeteren en te handhaven en garanderen dat we dit blijven doen.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.