Een klacht?

We vinden het enorm vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt of over een product. Om je klacht goed af te kunnen handelen willen we je vriendelijk vragen om je klacht via e-mail aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch.

Contactgegevens

Via onderstaande methodes kun je contact met ons opnemen. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Wij gaan de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. 

Je wilt ons bereiken via... Je gebruikt...
E-mail customerservices@evansnwatson.nl
Post Evans & Watson, T.a.v. Klantenservice, Annerweg 8, 9467PC Anloo
Telefoon 059 285 3445
WhatsApp +31 59 285 3445

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons altijd een bevestiging. Dikwijls is dit met een passende oplossing.

99% van de klachten (foutieve zending, gebroken glas, end.) zijn binnen 1 werkdag naar alle tevredenheid opgelost. Het is niet alleen in jouw belang dat klachten snel opgelost zijn. Soms is een klacht complexer van aard, wat meer uitzoekwerk vereist. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst antwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.  

Geschillencomissie

Klacht niet naar tevredenheid afgehandeld? Mochten wij jou niet naar wens tevreden hebben kunnen stellen of is bovengenoemde voor jou niet naar tevredenheid? We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar customerservices@evansnwatson.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr

De service die je verwachten mag.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.