Hoe plaats ik een zakelijk bestellen?

Bij het registreren van je account hebben we alle gegevens al voor je klaar gezet. Dus je kunt direct van start met het plaatsen van een bestelling ! Het enige wat je hoeft te doen is het doorlopen van de volgende, gemakkelijk te volgen stappen:

  1. Ga naar b2b.evansnwatson.nl
  2. Log in op de website met dit emailadres en het gekozen wachtwoord*
  3. Eenmaal ingelogd kies je de producten die je wilt toevoegen aan je bestelling. Voeg alle producten toe aan je winkelwagen.
  4. Rond je bestelling af door de stappen in de checkout te volgen, voldoe de betaling en we gaan direct voor je aan de slag!

Inloggen op het systeem kan met het emailadres waarmee je je hebt geregistreerd (het huidige emailadres waar je nu dus mee hebt ge-e-maild). Ervaar je problemen tijdens het inloggen? Dikke kans dat dan het wachtwoord niet goed wordt ingevuld (let op: hoofdlettergevoelig).

Kom je er echt niet uit dan kun je altijd je wachtwoord hier herstellen => https://b2b.evansnwatson.nl/nl/forgotten-password

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.