Btw-vrijstellingsregeling KMO (België)

Val je onder de Btw-vrijstelling kleine ondernemingen in België? Voor ondernemers die een factuur wensen met BTW, is het noodzakelijk om voor het plaatsen van je bestelling, maar na registratie, een aantal gegevens aan te passen.  

Je kunt het adres (of BTW nummer verwijderen) ook zelf gemakkelijk wijzigen, volg dan de onderstaande 3 gemakkelijk te volgen stappen. 

  1. Log in op b2b.evansnwatson.nl en navigeer met je muis naar 'Mijn Account' (rechts bovenaan de pagina).
  2. Je zit nu in jouw account, te herkennnen aan het dikgedrukte 'Mijn account' bovenaan de pagina. Ga vervolgens naar 'Adresbroek', te vinden in het linker zijmenu. 
  3. In 'Adresboek' vind je alle opgeslagen adressen. Klik op 'bewerken' bij het te wijzigen adres.
  4. Eenmaal in het adres klik je op 'ZAKELIJK' (direct onder de invulvelden 'Voornaam' en 'Achternaam'.
  5. Verwijder het BTW nummer (laat bedrijfsnaam ongewijzigd!) en sla de wijzigingen op door op 'Aanpassingen opslaan' te klikken. De knop 'Aanpassingen opslaan' vind je onderaan de pagina.

Waarom is het belangrijk het BTW nummer te verwijderen?

Het is belangrijk om het BTW nummer te verwijderen omdat indien het BTW nummer blijft staan, de BTW altijd automatisch wordt verlegd op basis van intracommunautaire levering binnen de EU. Behoefte om na aanmelding alsnog gegevens te wijzigen (zoals het BTW nummer of leveradres)? Neem dan contact met ons op.

Let op: Vul tijdens het plaatsen van je bestelling niet zelf alsnog het BTW nummer in bij factuur- en/of levergegevens. Het BTW nummer veld dient dus leeg te blijven. Tip? Log eerst in en dan kies je uit het adressenboek het 'vooringevulde adres'. Het 'adressenboek' vind je tijdens het plaatsen van je bestelling. Je vindt deze tijdens de eerste stap 'Gegevens' in het bestelproces, direct nadat je de winkelwagen verlaten hebt. De knop staat linksboven aan de pagina.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.