Bestaand account omzetten naar zakelijk

Indien tijdens het aanmelden blijkt dat je al een account hebt bij www.evansnwatson.nl zijn er tijdens het registreren wat extra stappen. We dienen dan namelijk het consumenten-account (geschikt voor www.evansnwatson.nl) naar een zakelijk account (geschikt voor b2b.evansnwatson.nl) om te zetten. Niet veel werk, wel wat extra gegevens van je nodig. 

Na het omzetten krijg je toegang tot onze speciale omgeving (b2b.evansnwatson.nl) waarmee je toegang krijgt tot onze prijzen speciaal voor de zakelijke markt. Naast prijzen heb je keuze uit het volledige assortiment (600+ theeën, pure kruiden en poeders), altijd actuele voorraadstatussen, en al je gegevens overzichtelijk in één account. 

Bovendien krijg je voorrang bij het verwerken van bestellingen. Via dit platform kunnen vanzelfsprekend ook bestellingen geplaatst worden.

Account omzetten
Met de registratie hebben we al wat gegevens van je mogen noteren. Voor de volledigheid en voor actuele gegevens vragen we je de volgende gegevens (graag in zijn volledigheid invullen) digitaal aan te leveren. De gegevens kun je aanleveren door gebruik te maken van onderstaande knop.

Voornaam:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
BTW-nummer:
KvK-nummer*:
Emailadres:
Telefoonnummer: 
Straat:
Huisnummer
Postcode:
Plaats:
Land:

Voor Belgische ondernemers is een ondernemersnummer gelijk aan een KvK-nummer. Overigens niet verplicht. Heb je geen? Wel vermelden, gewoon leeg laten

.

Contact

De gegevens kun je gescand aanleveren, uitgeschreven op papier bijvoorbeeld. Minst foutgevoelig is het digitaal aanleveren. Een recent gekocht bewijs van KvK inschrijving is niet nodig. Wel een geldig BTW nummer.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.