Afhaalopties

Samen met DPD zorgen wij ervoor dat je pakket snel, goed verpakt en op de juiste manier wordt geleverd. Haal je je bestelling liever zelf op? Ook dan zijn we je graag van dienst. Dan bezorgen we namelijk je bestelling bij één van de meer dan 1.850 DPD-afhaalpunten in Nederland. Wel zo makkelijk. Er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Het pakketpuntnetwerk van DPD staat echter niet alleen in heel Nederland tot je beschikking. DPD levert naar meer dan 230 landen wereldwijd, waaronder een goede spreiding over heel Europa. Zit je toevallig in het buitenland? Geen probleem want via DPD kunnen we je bestelling bij meer dan 85.000 lokale Pickup Parcelshops in Europa af laten geven. 

Afhalen bij DPD

Blijf niet de hele dag thuis, wachtend op de postbode. Laat de bestelling afleveren bij een DPD-afhaalpunt en haal je producten op wanneer het jou uitkomt. Het is vaak bovendien ook de meest kostprijsvriendelijkste verzendmethode én beter voor het milieu. Je bepaalt dus ook nog eens zelf wanneer je je pakket afhaalt (bonus!) en je hoeft dus niet thuis te blijven. Vaak heb je de mogelijkheid om je pakket in de avond, bijvoorbeeld tot 22.00 uur, op koopavonden en in het weekend je pakket op te halen. Wel zo prettig.

Hoe werkt het?

Stap 1 – Je plaatst online je bestelling en kiest voor 'Afhalen bij DPD-punt' als verzendmethode
Stap 2 – Geef je voorkeursdatum aan om je bestelling af te halen
Stap 3 – In het invulveld geef je aan bij welk DPD-punt je de zending wilt afhalen. Alle DPD-punten vind je hier.
Stap 4 – Je vervolgt vervolgens het bestelproces. Na bestellen ontvang je een bestelbevestiging via e-mail
Stap 5 – Zodra je bestelling klaarligt bij een DPD-punt, krijg je van DPD bericht via e-mail.*


Voorbeeld: de te nemen stappen op de pagina 'bezorging' tijdens het bestelproces.

* Houd goed de track en trace-informatie in de gaten. 99% van de gevallen wordt de zending op de gekozen voorkeursleverdag afgegeven. Krijg je geen bericht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij kunnen achterhalen waar de zending zich bevindt. Wacht geen 5 dagen, maar schakel ons na bijvoorbeeld 2 dagen al in. Je pakket blijft namelijk max. 6 werkdagen liggen bij het afhaalpunt.

Afhalen in Anloo

Je bestelling afhalen in Anloo? Geen probleem! Goed om te weten dat Anloo gelegen is in de mooiste provincie van Nederland, namelijk Drenthe. Even voor de zekerheid, Noord-Nederland dus. Zo dat is duidelijk. Om je bestelling in Anloo af te halen ga je als volgt te werk. Tijdens het bestellen kies je bij 'Bezorging' voor verzendmethode 'Afhalen in Anloo', en kies je voor één van de getoonde afhaaldagen. Om veel verkeersbewegingen te beperken hebben we er namelijk voor gekozen om vaste afhaalmomenten én tijden te hanteren. 

Hoe werkt het?

Stap 1 – Je plaatst online je bestelling en kiest voor 'Afhalen in Anloo'
Stap 2 – Geef je voorkeursdatum aan om je bestelling af te halen
Stap 3 – Je ontvangt een bestelbevestiging via e-mail
Stap 4 – Zodra je bestelling klaarligt voor afhalen, krijg je van ons bericht met daarin de afhaaldag en het tijdstip

Let op: je kunt je bestelling alleen afhalen als je daarvan een bevestiging hebt ontvangen via e-mail.


Voorbeeld: mogelijke opties voor data om je bestelling in Anloo af te halen.

Zonder bestelling geen thee!
Belangrijk dat je wel éérst je bestelling online afrond en betaald. Alle producten die we aanbieden worden namelijk ná het plaatsen van een bestelling pas bereid. Wat extra werk, maar ook een super mooi vers product. Één van de redenen dat onze producten zo goed beoordeeld worden. De reden dat we niet alle producten kant-en-klaar en direct voorradig hebben. Om teleurstelling te voorkomen, we hebben ook geen winkel. Daarom zeggen we, eerst bestellen zodat we je producten netjes kunnen verwerken. Daarna even wachten op een bevestiging via e-mail. Zodra je een bevestiging van afhalen hebt ontvangen, ligt je order klaar om afgehaald te worden. 

De service die je verwachten mag.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.