Account aanmaken

Niets moet en alles mag. Het is dan ook geheel aan jou om een account aan te maken. Dit kost je niets en levert je alleen voordelen op. Niet langer meer bij elke bestelling je gegevens invullen. Altijd een overzicht van je openstaande orders. Pas gemakkelijk contact- en verzendgegevens aan, sla verschillende adressen op in je adressenboek. Al je facturen overzichtelijk onder één dak. Al is het natuurlijk wel weer een extra wachtwoord om te onthouden... Klant worden bij Evans & Watson? Je bent van harte welkom! 

Bij Evans & Watson kun je eenvoudig een account aanmaken. Doe dat door op onderstaande knop te klikken:

Acount aanmaken

Je vult vervolgens je gegevens in. Alle gegevens correct ingevuld? Dan klik je op 'een account aanmaken'.

Heeft je al eerder een bestelling geplaatst maar geen account aangemaakt? Dan hoeft je niet een nieuw account aan te maken, maar alleen dit bestaande account te activeren. Dit doe je door op 'wachtwoord vergeten' te klikken. Je krijgt dan een wachtwoord-resetlink waarmee je het account activeert.

De service die je verwachten mag.

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.