Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Theezeef

De beste manier van filteren

Theezeef kopen: dé kenmerken waar je op moet letten

Een theezeef, het klinkt als een thee-ei maar gaat over een uniek soort theefilter. Een theezeef is echter niets meer dan een zeef voor je thee. Maar wat maakt een theezeef dan geschikt als filter? Er is een aantal kenmerken waarop moet letten. De body van een theezeef is gemaakt van hoogwaardig RVS. Dit is bijzonder sterk materiaal, duurzaam en het is beschermd tegen corrosie. Zo ben je als theeliefhebber verzekerd van een lange levensduur. Essentieel als je lang wilt genieten van je thee! De hendels aan de zijkant zorgen er verder voor dat ze op de meeste glazen, theekoppen, theepotten en mokken vallen. Hierdoor zijn ze ook nog eens geschikt voor het meest uiteenlopende theeservies.

Meer Informatie

Een fijnmazige zeef, het beste voor thee

Een theezeef is voorzien van een zeer fijnmazig gaasje wat ervoor zorgt dat zelfs de meest fijne deeltjes worden opgevangen. Door de hendels aan de zijkant is de theezeef met één simpele handeling te gebruiken. Ondanks dat een theezeef zeer fijnmazig is een theezeef het best geschikt voor thee. Kruiden zoals rooibos kunnen in combinatie met het opschenken alsnog gemakkelijk in je kopje terecht komen.

Theezeef is niet voor in de theepot

Nu komt de klap op de vuurpijl. Een theezeef is juist niet voorin de theepot. Het mooie aan een theezeef is dat de theebladeren los in de theepot kunnen zwerven. Zo krijgen ze maximaal de ruimte om hun smaak aan het hete water af te geven. De theezeef wordt juist gebruikt tijdens het opschenken. Met de theezeef kunnen de theebladeren gemakkelijk worden opgevangen. En als theeliefhebber is het wel zo fijn dat je alleen het aftreksel drinkt, niet de theebladeren in je kopje.

Minder informatie

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)