Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Thee-ei

Veel verschillende leuke thee-eieren

Thee-ei kopen: de grappigste thee-eitjes

Met een gewoon theefilter kun je je theezetten, maar met een thee-ei is het ook nog eens hartstikke leuk. Een liefhebber van thee is altijd op zoek naar leuke en gave theefilters. Bij evansnwatson.nl zijn we gek van gadgets en producten die ons leven leuker maken. Daarom hebben we hier een selectie van grappige thee-eieren zoals een RVS thee-ei, thee-ei mannetje, thee-ei met hart of een silicone thee-ei.

Meer Informatie

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden wil je losse thee perfect wilt zetten. Niet alleen maakt het juiste thee-ei de thee-ervaring aantrekkelijker, het zorgt er ook voor dat je thee helemaal tot zijn recht komt. Voor de theeliefhebbers zijn onze thee-eieren en andere theefilters daarom zeker een aanrader. Bijvoorbeeld het leuke theemannetje. Hartstikke leuk, hangt lekker in je theekopje of -mok te chillen. Of de elegante, hardwerkende Terry, een thee-ei die in je kopje vist. Asjemenou!

Een thee-ei kopen doe je bij evansnwatson.nl om de simpele reden dat geen assortiment dan het onze beter aansluit bij de theeliefhebber. Onze selectie thee-eieren bestaan uit drijvende thee-eieren, van RVS en van silicone. Met dit handige hulpje heb je nooit meer thee in je glas. Stop het zelf vol met jouw thee, en hang vervolgens in je theeglas of theepot. Voor een theepot heb je wel een groot thee-ei nodig. Je kan ook kiezen voor een theefilter. Een filter is echter maar een keer te gebruiken, terwijl een thee-ei na ieder gebruik weer schoongemaakt en hergebruikt kan worden.

Minder informatie

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)