Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Nieuw Kamille in alle soorten

Hoge kwaliteit, en in Theemelanges

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Kamillethee kopen: verse kamille koop je bij evansnwatson.nl

De kamillethee voor de liefhebber vind je bij ons. Kamille is niet alleen lekker, verse kamille is ook nog eens gezond. Zo is kamillethee ontstekingsremmend en goed voor de huid, zo helpt het bij acne of puistjes, tegen wondjes in de mond en helpt kamille te kalmeren. Naast de mens is kamille voor paarden ook geschikt. Een goede hulp tegen stress.


Uitgelicht


Verse kamille in alle soorten en maten

Ons assortiment kamille thee is onder te verdelen in echte kamille (Duitse kamille), roomse kamille en kamillethee melanges. Dit kunnen mono melanges zijn zoals kamille-lavendel of kamille-pepermunt maar ook met meer ingrediënten. Pure verse kamillethee is enorm lekker, een kruidenthee die je op ieder moment van de dag kunt drinken. Je haalt de zon in huis. Kamille met honing voor wie van zoet houdt, of gekoeld met een ijsblokje als je geniet van de zomerse zon.

Gedroogde kamille – Kamille thee is goed voor…

Kamille is een traditioneel geneeskrachtig kruid, die al sinds lange tijd wordt gebruikt. Zo zou het één van de 9 heilige Saksische kruiden zijn. Een geneeskrachtig kruid tegen allerlei kwalen. Kamille kreeg in de oudheid niet voor niets de eretitel van wonderkruid. De gedroogde kamille bloemen zijn een veelzijdig medicijn. Zo kun je kamille thee gebruiken bij een beginnende keelpijn, om te stomen, spoelen, geschikt voor paarden of een ontsteking in de mond te behandelen. Ook prikkelhoest vermindert erdoor en als je maag van streek is kan een lekkere kop kamille thee ondersteuning geven. Kamille is zeer veelzijdig. Zo wordt van gedroogde kamille bloemen naast kamillethee ook zalven, extracten, olie en crèmes gemaakt.

Gedroogde kamille is een natuurlijk product waaraan geen smaak- of kleurstoffen aan zijn toegevoegd. Kamille is dan ook geschikt voor zwangere vrouwen. Vrouwen die zwanger zijn kunnen met een gerust hart kamillethee nemen. De belangrijkste eigenschap van deze thee is misschien wel de ontspannende werking. Met een of twee koppen kamillethee is het gemakkelijker de stress te bestrijden. Ook als je slecht in slaap valt, kan kamille thee je helpen. Je ziet, door kamillethee te kopen heb je voor veel kwalen en ongemakken een mild bestrijdingsmiddel in huis, maar in de eerste plaats is kamille thee iets wat je dagelijks kunt drinken. Andere losse thee vind je via de link.