Beginnen met thee drinken – Maak je niet druk om details

23 mei 2021
1 minuten leestijd
Thee & meer
Blog image

Wat je obsessie ook is, er is altijd wel een bi-atch die het beter weet of roept dat je het enorm fout doet. Met thee is het niet zo gemakkelijk om van de leg te raken. Of het nu over het afwegen van de theebladeren gaat, het water perfect voorbereiden, de thee precies op de juiste temperatuur laten trekken of… je begrijpt me wel. Ze zijn zeker belangrijk, maar ze kunnen je tegenwerken. Soms moet je het gewoon proberen, wat de gevolgen ook zijn. Zeker als je net begint.

Het belangrijkste is om te genieten van thee, om te genieten van de rust van een een goede kop thee. Ik mag van geluk spreken dat iemand me heeft geleerd van thee te genieten precies op het moment toen ik begon met theedrinken. Wees niet bang om te veel thee te gebruiken (ik doe het nog dagelijks!) of om het in water te laten trekken wat niet op de juiste temperatuur is. Ik denk dat dit de juiste experimenten zijn om achter jouw smaak te komen. Een waardevol stukje kennis die je veel leert over thee.

Alle blogartikelen
Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.