Beginnen met thee drinken – Drink er veel van

16 mei 2021
2 minuten leestijd
Thee & meer
Blog image

Ik weet ondertussen een beetje over thee maar ik ben zeker geen expert op het gebied. Over de afgelopen jaren heb ik er veel over mogen leren. De volgende posts zijn bedoeld voor de beginnende theedrinker, waar deze post het begin van is. Voor de beginnende theedrinker, iemand net de tenen nat maakt als het om thee gaat. Of iedereen die zich aangesproken voelt…

Het is gemakkelijk voor een newbie om een overweldigend gevoel te krijgen door explosie van de theemarkt de afgelopen jaren. Ik weet nog wat ik deed toen ik met bloggen begon in 2013. De gemakkelijkste manier om te beginnen is om zoveel mogelijk verschillende theesoorten en smaken te proeven. Of de thee nu goed, lelijk of slecht is. Je leert er van, hoe dan ook. Je smaakpallet ontwikkeld zich mee met de tijd, waardoor je steeds beter in staat bent om de nuances te proeven van bijvoorbeeld een zeer delicate thee. Je zult merken dat je eigen smaak en voorkeuren ook veranderen. Toen ik begon met theedrinken was het voor voornamelijk Earl Grey en gearomatiseerde thee waar mijn aandacht naar uit ging. Ik geniet nog steeds van geparfumeerde thee zoals Lemon Grey of Delicious Snowflake, maar er is een duidelijke verschuiving richting de meer traditionele, pure thee zoals Pu Erh Tuocha. Het is moeilijk om niet bevooroordeelt te zijn als het op thee aankomt. Iedereen heeft zijn eigen mening – de meeste schromen er bovendien niet voor om er goed voor uit te komen (!). Laat je hier niet door af schrikken, probeer vooral nieuwe dingen!

Alle blogartikelen
Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.