Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Dennennaalden Gesneden (Pinus silvestris L.)

Dennennaalden Gesneden Medicinale kruiden Evans & Watson - 2
 • Dennennaalden Gesneden Medicinale kruiden Evans & Watson - 2
Productnummer: R-17940

✓ 100 procent natuurlijk, zonder toevoegingen
✓ Kan als thee worden gebruikt
✓ Bevat van nature veel Vitamine C

€ 6,00
Gewicht
Aantal
Levertijd 1-2 weken

 Reviews
Er zijn helaas nog geen reviews geplaatst.
Schrijf als eerste een review en ontvang korting op je bestelling!

Door dit product te kopen verzamel je 6 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 6 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,18.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Dennennaalden waren een traditioneel Noord-Amerikaanse ondersteuning ten behoeve van de gezondheid van de bovenste luchtwegen. Natuurgeneeskundigen raden de aromatische toppen nog steeds aan als thee- of stoominhalatietherapie om de keel en bronchiale luchtwegen te kalmeren. Wordt een ondersteunende werking voor gezonde ademhalingsfunctie aan toegeschreven, evenals ondersteuning voor gezonde longen en bronchiën, een een rustgevende ondersteuning van slijmweefsel, zoals de keel en luchtwegen.

De naalden van deze Kruidenthee is afkomstig van de Pinus silvestris L. De Grove Den kunnen wel 55 meter hoog worden. Hun bladeren bestaan uit fijne, flexibele groene naaldachtigen. De grove den is algemeen in Europa. Met name in de koudere regioen, zoals Scandinavië, gedijt de grove den goed.

Bereiding van dennennaalden thee

 • Doe een 1/2 - 1 theelepel dennennaalden in een kop gekookt water van 200 ml.
 • Dek af en laat het 4-7 minuten trekken.
 • Des te langer trekken, des te sterker de smaak
 • Zeef en drink. 

Waarschuwing: beperk inname tot 1 kop, 2-3 keer per dag.

Waarschuwing: Raadpleeg altijd een dokter in geval van twijfel

Lees het volgende nog even aandachtig door. De ingenomen hoeveelheid beïnvloedt de werking. Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Evans & Watson is niet aansprakelijk voor de resultaten van gemaakte keuzes op basis van bovenstaande informatie.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Beperk inname tot 1 kop, 2-3 keer per dag.

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Biologisch
Nee
Hoeveelheid
1/2-1 tl.
Zettijd
4-7 min.
Temperatuur water
100°C
Ingredienten
dennennaalden gesneden
Waarschuwing
Beperk inname tot 1 kop, 2-3 keer per dag. Raadpleeg voor gebruik je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews

Schrijf als eerste een review! !