Cadeauservice

Laat een geliefde, vriend(in) of familielid weten dat je aan hem of haar denkt - ook op afstand - en maak gebruik van onze cadeauservice.

  • originele geschenkverpakking;
  • handgeschreven persoonlijke boodschap;
  • thuis afgeleverd.

Onze cadeauservice

We pakken je geschenk stijlvol in en we voegen een handgeschreven kaart toe, waarvoor je een persoonlijke tekst aan kunt geven. Bovendien sturen wij het geschenk desgewenst rechtstreeks naar de persoon die je wilt verrassen. Om dit te doen, vul je gewoon het adres in van de persoon naar wie je je cadeau wilt sturen. Elk product is apart verpakt. Je cadeau wordt verpakt in een hoogwaardige en stijlvolle geschenkverpakking. We zullen zelfs een extra goodie toevoegen voor de ontvanger.

Handgeschreven kaart

Met een handgeschreven kaart geven we je cadeau een persoonlijk tintje! Desgewenst kun je bij je aankoop een persoonlijk bericht invullen in het veld cadeau-bericht. Vervolgens schrijven we de kaart met je tekst en voegen deze toe aan het pakket.

Verrassing!

Als je wilt, sturen we je cadeau rechtstreeks naar de persoon die je wilt verrassen!

Je hebt de mogelijkheid om het gewenste afleveradres in te voeren. Bijvoorbeeld bij je thuis of op je werkadres of het adres van iemand die je wilt verrassen. Geef tijdens het bestelproces het gewenste afleveradres door bij 'Gegevens' in het bestelproces op "Gebruik een ander bezorgadres". Op deze manier wordt het cadeau rechtstreeks naar de persoon gestuurd die je wilt verrassen!

...
Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.