Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Vrouwenmantel

Super kruid voor vrouwen

Wanneer je wilt genieten van de natuur voor de gezondheid dan is vrouwenmantel onmisbaar. Goede vrouwenmantel werd al door druïden, magiërs, herboristen en alchemisten gebruikt. Lees meer...

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Vrouwenmantel thee kopen: de beste gedroogde vrouwenmantel

Alchemisten gebruikten vrouwenmantel om dauwdruppels te verzamelen voor het maken van elixers. De verwijzing naar vrouwen is niet zonder toeval om dat juist vrouwenmantel het een heilzame werking heeft bij verschillende typische vrouwenkwalen. Vrouwenmantel thee is bijvoorbeeld goed in te zetten tegen keelpijn en andere ontstekingen in mond en keel.

Vrouwenmantel thee wordt vooral gemaakt van het blad en het kruid. De wortels worden bijvoorbeeld niet gebruikt. Naast dat gedroogde vrouwenmantel puur als thee is te drinken wordt vrouwenmantel veel verwerkt in allerlei heilzame kruidenmelanges. Bekende kruidenthee met vrouwenmantel is onze Women’s Dream Oranges & Grapefruits. Een heerlijke kruidenthee gearomatiseerd met sinaasappelaroma. Bij ons koop je je favoriete vrouwenmantel thee of pure gedroogde vrouwenmantel online uit een ruime voorraad. Bestel je bij ons dan heb je je vrouwenmantel snel en voordelig in huis.

Vrouwenmantel is rijk aan looizuur salicylzuur, etherische olie, bitterstoffen en fytosterol Verder bevat het ook vitamine C en mineralen. De samenstelling zorgt er voor dat vrouwenmantel thee veel wordt gebruikt tijdens de overgang, voor herstel van de baarmoeder na de bevalling, menstruele bloedingen, ter ondersteuning van de spijsvertering, bij kriebel in de keel of om mee te gorgelen en spoelen. Ook is een aftreksel van gedroogde vrouwenmantel uitwendig te gebruiken. Naast de ondersteuning bij vrouwelijke ongemakken en de bloedreinigende werking, kan als kruidenthee worden gedronken. Vrouwenmantel thee helpt ook bij diarree. Het is ten zeerste aangeraden je te houden aan de gegeven adviezen. Kruiden zijn niet zonder gevaar, niet alles uit de natuur is ook veilig voor het lichaam en geest.