Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Tokyo Design Studio

Mooi porseleinen klassiek en modern aardewerk

Tokyo Design Studio: alle TDS theepotten

Met veel zorg en vakmanschap worden de theepotten en theekopjes van Tokyo Design Studio met de hand gemaakt in het Verre Oosten. Het assortiment van Tokyo Design Studio kenmerkt zich door de combinatie van traditionele elementen en eigentijdse designs. Zo vind je traditionele Japanse theeserviezen tot eigentijdse en moderne theepotten.

Meer Informatie

Door de befaamde ‘bakkunstenaars’ – want pottenbakkers zou de lading niet dekken - worden de theeserviezen vreselijk mooi afgewerkt. De serviezen zijn volledig geïnspireerd op de Japanse keuken en cultuur. Het is enorm mooi en uniek om te zien dat het assortiment van Tokyo Design Studio juist de traditionele Japanse cultuur heeft kunnen samensmelten met de fleurige en speelse ontwerpen.

Alles vind je van Tokyo Design Studio hier niet. We hebben besloten alleen het prachtige mooie theeservies in ons assortiment op te nemen. Evansnwatson.nl haalt de theepotten van Tokyo Design Studio direct van de bron. Hierdoor wordt dit exclusieve product voor een zeer scherpe prijs aangeboden. De theekopjes en theepotten van Tokyo Design Studio zijn een aanwinst voor de echte theeliefhebber.

Ooit begonnen van een kleine winkel in Amsterdam in de jaren ‘70 is de moedermaatschappij uitgegroeid tot een wereldwijd opererend Nederlandse onderneming. Sinds de lancering van het merk in 2010 worden de producten met veel zorg ontworpen, ontwikkeld en verkocht over de hele wereld. Tokyo Design Studio staat bol van de liefde voor de Japanse eet- en theecultuur. Een merk geïnspireerd en geprezen om zijn verfijnde en eigentijdse ontwerpen en hoge kwaliteitseisen.

Minder informatie

Er zijn 37 producten.

Item 1-18 van 37 in totaal item(s)