Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Jasmijnthee

Heerlijke thee met jasmijnbloemen

Jasmijnthee kopen: de beste jasmijnthee voor iedere liefhebber

Wanneer je op zoek bent naar je nieuwe jasmijnthee ben je hier aan het juiste adres. Het vinden van de juiste jasmijnthee begint namelijk met een goed aanbod. Gelukkig hebben wij die. Daarom hebben wij alle mogelijke opties die aan je vraag kan voldoen, alleen van de beste kwaliteit hier op voorraad. Ook wanneer je de beste jasmijnthee zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hebben we niet alleen jasmijn thee op basis van Chinese groene thee, maar ook jasmijn bloesem en Earl Grey met Jasmijn. Wij hebben de beste jasmijnthee voor jou geselecteerd.

Meer Informatie

Chinese groene thee met jasmijn

Een goede jasmijnthee onderscheidt zich door de zeer goede kwaliteit jasmijnbloemen. Je proeft de jasmijnbloemen als het ware als je alleen nog maar ruikt. De groene thee wordt geparfumeerd met jasmijnbloesem waardoor de groene thee een subtiele zoete smaak en zeer geurig wordt. Voor de thee worden uit voornamelijk jonge blaadjes uit de knop gebruikt. Naast dat dit de beste thee is nemen deze namelijk ook gemakkelijker andere geuren en smaken over. Gecombineerd met de bloesem van jasmijn ontstaat onze top thee. Maar wij meer dan alleen de klassieke jasmijnthee.

Jasmijn kruidenthee van jasmijnbloemen en meer

Naast dat jasmijnbloemen worden gebruikt in jasmijnthee is er ook zeer goed zelf thee van te zetten. Zo zijn jasmijnbloemen gunstig voor je geestelijke balans. Deze jasmijn kruidenthee heeft namelijk een licht kalmerend effect. Alleen die intens vriendelijke geur is al kalmerend en ontspannend. Naast de echte jasmijnthee met groene thee is jasmijn super geschikt om te melangeren met andere thee. Een voorbeeld hiervan is onze Earl Grey Jasmijn, een mooie fleurige melange met bergamot-jasmijnsmaak. Fijn en zoetig. Zeker de moeite waard.

Minder informatie

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
China Jasmijn Groene thee Evans & Watson - 12

China Jasmijn

Prijs € 3,85
(5/5) op 8 reviews
Snel bekijken

Alleen samengesteld van premium groene thee en verzamelde nachtbloeiende jasmijn.