Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug
Meer info behandelaars
Pepijn Zuurdeeg (CAT, VBAG)

Door mijn liefde voor Kungfu waar ik al jaren les in geef, ontdekte ik waar het lichaam toe in staat is. En hoe de harmonie tussen lichaam en geest zich ontwikkelt als je haar voedt. De Oosterse krijgskunst bleek een verzameling van vele kunstvormen die allemaal een bepaalde puurheid en schoonheid in zich dragen. De geneeskunst fascineerde mij het meest.
Intussen ben ik al jaren werkzaam als acupuncturist. Ik werk vanuit de overtuiging dat er voor elke ziekte een ‘gezonde’ oplossing is die de weg naar genezing kan brengen. Zelfs klachten die als onverklaarbaar of onbehandelbaar worden geacht, kunnen met acupunctuur worden behandeld. Soms heb je wat geduld nodig omdat je klachten er al zo lang zijn. Maar door een beter inzicht in je eigen klachten en de oorsprong hiervan kun je met voeding- en levensstijl adviezen thuis bijdragen aan je gezondheid. Dit komt je genezingsproces ten goede.

Acupunctuur is nog steeds volop in ontwikkeling en past zich voortdurend aan, aan de tijd. Met veel plezier volg ik de ontwikkelingen in mijn vakgebied. Uit nieuwsgierigheid maar ook om de beste zorg op maat te kunnen geven aan mijn cliënten.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van pijnklachten, stress, burn-out, emotionele klachten en trauma (geen psychiatrische klachten). Op mijn website www.dynamicbalanceacupunctuur.nl staan alle klachten die ik behandel vermeld.

Welke behandelingen bieden wij aan?
Acupunctuur
Waar vind je mij?
Dynamic Balance Acupunctuur
Therapeutencentrum de Sterrenberg
1e verdieping, kamer 6
Tooropstraat 43
6813 KS
Arnhem
Gelderland
Nederland