Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug
Blog categorieën

Gember thee maken met gedroogde gemberwortel

Hi, mijn naam is Anne Marije en ik ben Content Marketing Coordinator hier bij Evans & Watson. Mijn favoriete thee is Sencha Superior - heerlijk 's avonds na het eten. Ik heb een passie voor gezondheid, natuurlijke voeding en sporten.

Laat een bericht achter

Reacties

  • Waarom niet voor kinderen?
    Door:Rene Op 9 July 2019

    Heb je een bron waarom gemberthee niet goed zou zijn voor kinderen? Ik lees dit namelijk nergens anders, eerder het tegenovergestelde.

    Antwoord van: Jeroen Veldmeijer We raden gebruik van gember af op jonge leeftijd (in dit geval onder 6, maar er wordt ook gesproken over onder 1 en 2 jaar) in verband met het mogelijke effect op de ontwikkeling van de baby / het kind, de maag en de darmen. De originele bron voor 6 jaar heb ik niet terug kunnen vinden. Omdat Nederlandse bronnen beperkt zijn qua informatie hebben we vooral Engelse/Amerikaanse bronnen gebruikt. Het liefst maken we gebruik van wetenschappelijke artikelen. Mochten deze onvoldoende informatie beschikken naar gelang het onderwerp dan kijken we verder naar betrouwbare, hoog aangeschreven websites. In dit geval hebben we gebruik gemaakt van de bron: Livestrong.com (/article/518736-is-ginger-safe-for-babies/).