Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Teeli

Duitse accessoires voor losse thee

Teeli theefilters kopen: de ruimste keuze Teeli filters

Sinds de oprichting in 1845 is het bedrijf achter Teeli uitgegroeid tot marktleider op het gebied van koffie- en theefilters. Van de import van koffie en export van machines heeft het zich ontwikkeld tot een leidende rol. Als innovator op gebied van duurzame theefilters en andere bereidingsartikelen. Het assortiment Teeli theefilters bestaat zowel uit papieren theefilters als de permanente theefilters van RVS. Een theeliefhebber zet het liefst zijn thee met een Teeli theefilter.

Meer Informatie

Papieren theefilters van Teeli

Het assortiment Teeli papieren theefilters bevat verschillende vormen en maten filters. Zo zijn er papieren theefilters voor een eenkops- tot grote filters geschikt voor een pitcher. Je drinkt je losse thee zoals jij het wilt, gezet in een theepot, beker, theekopje of een theeglas. Teeli papieren theefilters zijn gemaakt van abaca-pulp, cellulose en vezels. Zonder lijm. De theefilters zijn zo gemaakt dat ze de aroma van je losse thee niet beïnvloeden. Smaakvrij. De theefilters zijn dan ook chloorvrij gebleekt en volledig biologisch afbreekbaar. De filters worden in een hersluitbare verpakking geleverd.

Permanente Teeli theefilters

De Teeli permanente theefilters zijn beschikbaar in de maten M en L. Doordat de Teeli filters gemaakt zijn van zeer fijn RVS gaas en hoogwaardig kunststof zijn ze geschikt om zowel koffie als fijne thee mee te maken. Ook hier zijn de filters alleen vervaardigd van duurzame grondstoffen en zijn ze volledig smaakvrij. De Teeli RVS filters worden geleverd met een dekseltje. Dit helpt de thee warm houden en dient na het zetten als uitlekbakje voor het theefilter.

Minder informatie

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)