Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Rookkooltjes Medium 33 mm (rol) 10 st.

Productnummer: R-17830

Snel ontbrandende houtskool tabletten.

€ 1,61
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
Er zijn helaas nog geen reviews geplaatst.
Schrijf als eerste een review en ontvang korting op je bestelling!

Door dit product te kopen verzamel je 1 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 1 spaarpunt die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,03.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Een rol bevat 10 houtskooltabletten voor wierook en waterpijp. De rol is luchtdicht afgesloten. Voor een goede en lange bewaring, de geopende rollen dicht kleven en beschermd op een koele en dorgen plaats bewaren. De houtskool is specifiek ontworpen en geproduceerd voor gebruik met wierook. Let op, na aansteken brandt het houtskooltje direct.

Hoe te gebruiken
De houtskooltabletten aan de rand aansteken en in een vuurvast voorwerp leggen. Zodra de tablet volledig gloeit de wierook er op doen, of met een tang de gloeiende houtskool op de waterpijptabak leggen. Na gebruik de gloeiende houtskool met water besprenkelen en alleen na volledig uitbranden en afkoelen wegnemen.

Let op: de brandende tablet niet met de hand aanraken om verbranding te voorkomen.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews

Schrijf als eerste een review! !