Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Yerba Mate Starterspakket Traditioneel

Yerba Mate Starterspakket Traditioneel Multipacks / Sets Evans & Watson - 9
 • Yerba Mate Starterspakket Traditioneel Multipacks / Sets Evans & Watson - 2
 • Yerba Mate Starterspakket Traditioneel Multipacks / Sets Evans & Watson - 3
 • Yerba Mate Starterspakket Traditioneel Multipacks / Sets Evans & Watson - 4
 • Yerba Mate Starterspakket Traditioneel Multipacks / Sets Evans & Watson - 5
 • Yerba Mate Starterspakket Traditioneel Multipacks / Sets Evans & Watson - 5
 • Yerba Mate Starterspakket Traditioneel Multipacks / Sets Evans & Watson - 7
 • Yerba Mate Starterspakket Traditioneel Multipacks / Sets Evans & Watson - 8
 • Yerba Mate Starterspakket Traditioneel Multipacks / Sets Evans & Watson - 9
Productnummer: TP-16580

Drink je Yerba Maté volgens de traditionele Zuid-Amerikaanse gebruiken met het Yerba Mate Starterspakket Traditioneel. Dit pakket biedt 250 gram Yerba Mate met een Kalebas en een Bombilla.

€ 25,95

Productpakket bevat:

Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (4,5/5)  - 2 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 25 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 25 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,75.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Traditioneel wordt Yerba Mate gedronken uit een kalebas. De kalebas is uitgehold en heeft het formaat van een appel. Om de Yerba Mate te bereiden vul je de kalebas voor ¾ deel met Yerba Mate, daarna maak je met het metalen rietje, de Bombilla, een gat in het midden van de Yerba Mate. Vervolgens bedek je de Yerba Mate met heet (niet kokend) water. Traditioneel wordt de Yerba Mate via de Bombilla gedronken. Zodra het water op is, wordt de kalebas opnieuw aangevuld met heet water.  Het Yerba Mate Starterspakket Traditioneel bevat:

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Theesoort
Kruidenthee

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews
Door op  29 Mar 2022 (Yerba Mate Starterspakket Traditioneel) :
(5/5

Zeer tevreden

Ziet er allemaal perfect uit....zijn om erg negen aan te beginnen..had wel fijn gevonden als er een gebruijd aanwijziging bij zat..voot mij is dit nieuwe en heb even moeten Googlen hoe te gebruiken
Misschien een tip..verder zeer tevreden.

Door op  13 Apr 2020 (Yerba Mate Starterspakket Traditioneel) :
(4/5
- geen verdere toelichting gegeven -