Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Yerba Mate Kalebas Rood met Leer/linnen + Aluminium Ring Chacult

Yerba Mate Kalebas Rood met Leer/linnen + Aluminium Ring Accessoires Chacult - 1
  • Yerba Mate Kalebas Rood met Leer/linnen + Aluminium Ring Accessoires Chacult - 1
  • Yerba Mate Kalebas Rood met Leer/linnen + Aluminium Ring Accessoires Chacult - 2
  • Yerba Mate Kalebas Rood met Leer/linnen + Aluminium Ring Accessoires Chacult - 1
Productnummer: A-15070

Drink je Yerba Mate op traditionele wijze door de mate beker, ook wel kalebas of calabaszas genoemd.

€ 23,95
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (5/5)  - 3 beoordeling(en) - 2 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 23 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 23 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,69.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Bij yerba mate denk je meteen aan het bijzonder rietje, maar vergeet je de kalebas niet? De mate beker, ook wel kalebas of calabaszas is de beker waaruit je de maté thee uit drinkt. Maté bekers die met precisie zijn gemaakt om lang te kunnen gebruiken.

Onze Yerba Mate Kalebas rood met leer/linnen en aluminium ring, ± 8 cm hoog is het meest traditionele type mate beker. De mate beker is gemaakt van de vruchten van de kalebasboom. In Latijns-Amerika worden kalebassen gedroogd en versneden tot ‘mates’, de traditionele beker voor yerba maté. Eenmaal uitgehold en gedroogd worden de vruchten waterdicht.

Laat je niet verrassen als de binnenkant niet mooi is afgewerkt, het is een natuurproduct. De smaak van de maté beker is bitter en voegt zo een extra dimensie aan de smaak van je maté thee.

Doordat het een natuurproduct betreft varieert de kalebas qua afmetingen. Deze Yerba Mate Kalebas is ongeveer 8 centimeter hoog. De kalebas hoeft na gebruik alleen nagespoeld te worden. Deze Yerba Mate beker is daarnaast gedoceerd met eco leer en linnen.

Productkenmerken

Materiaal
Kalebas met aluminium ring en eco leer en linnen
Hoogte
ca. 8 cm
Vaatwasserbestendig
Nee
Merk
Chacult

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews
Door op  21 Jul 2022 (Yerba Mate Kalebas Rood met Leer/linnen + Aluminium Ring Chacult) :
(5/5

goed product

Ten eerste een compliment voor het verpakken en snelle levering. Ik ben sinds kort begonnen met het drinken van yerba mate, daar ben ik helemaal enthousiast van geworden. Eerst deed ik dit met een metalen beker, maar vond het toch specialer uit een echte kalebas.
Daarom deze aankoop, waar ik super blij mee ben, zeer goede kwaliteit en mooie beker (mate), ik raad hem iedreen aan. Ik heb veel kalebassen bekeken op internet, maar geen enkele vind ik zo mooi als deze.
En jeroen bedankt voor het briefje

Door op  09 Jun 2020 (Yerba Mate Kalebas Rood met Leer/linnen + Aluminium Ring Chacult) :
(5/5

Goeie koop

Ik heb deze mokken speciaal gekocht voor de mate thee. Ze zijn stevig, mooi en een echt natuur product. De prijs is behoorlijk maar de kwaliteit is erg goed, dus al met al een goeie koop. Ik ben er blij mee, en het extraatje dat ik er bij kreeg was ook erg leuk, dus bedankt Jeroen, je bent een topper.

Door op  03 Apr 2019 (Yerba Mate Kalebas Rood met Leer/linnen + Aluminium Ring Chacult) :
(5/5
- geen verdere toelichting gegeven -