Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Yerba Mate Kalebas met Aluminium Ring Chacult

Yerba Mate Kalebas met Aluminium Ring Accessoires Chacult - 1
  • Yerba Mate Kalebas met Aluminium Ring Accessoires Chacult - 1
  • Yerba Mate Kalebas met Aluminium Ring Accessoires Chacult - 1
  • Yerba Mate Kalebas met Aluminium Ring Accessoires Chacult - 2
Productnummer: A-15060

Drink je Yerba Mate op traditionele wijze door de mate beker, ook wel kalebas of calabaszas genoemd.

€ 17,45
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (5/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 17 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 17 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,51.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Bij yerba mate denk je meteen aan het bijzonder rietje, maar vergeet je de kalebas niet? De mate beker, ook wel kalebas of calabaszas is de beker waaruit je de maté thee uit drinkt. Maté bekers die met precisie zijn gemaakt om lang te kunnen gebruiken.

Onze Yerba Mate Kalebas met aluminium ring, ± 8 cm hoog is het meest traditionele type mate beker. De mate beker is gemaakt van de vruchten van de kalebasboom. In Latijns-Amerika worden kalebassen gedroogd en versneden tot ‘mates’, de traditionele beker voor yerba maté. Eenmaal uitgehold en gedroogd worden de vruchten waterdicht.

Laat je niet verrassen als de binnenkant niet mooi is afgewerkt, het is een natuurproduct. De smaak van de maté beker is bitter en voegt zo een extra dimensie aan de smaak van je maté thee.

Doordat het een natuurproduct betreft varieert de kalebas qua afmetingen. De kalebas hoeft na gebruik alleen nagespoeld te worden. Deze Yerba Mate Kalebas is ongeveer 8 centimeter hoog. 

Productkenmerken

Materiaal
Kalebas met aluminium ring
Hoogte
ca. 8 cm
Vaatwasserbestendig
Nee
Merk
Chacult

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews
Door op  24 Jan 2022 (Yerba Mate Kalebas met Aluminium Ring Chacult) :
(5/5

goede snelle service en goed product

mooi goed en stevig product