Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Chocolade: de lekkerste losse Chocolade thee koop je bij evansnwatson.nl

Niets is meer bevredigend voor een zoete kauw dan een rijke, zoete chocoladethee. De volgende keer dat je weer trek hebt, stook dan het vuur en zet heet water op. Terwijl de lekkerste chocolade uit België komt, komt de beste chocoladethee uit Nederland.

Een schuldvrij pleziertje, maak een pot chocolade thee. Deze selectie theeën combineren de smaak van chocolade met andere ingrediënten die samen heerlijke, bijzondere smaken vormen. Wie wist dat thee zo heerlijk zondig en decadent kon smaken? Chocolate Goodness; you just can’t have enough of it!

Meer Informatie

Chocolade

Het verhaal van chocolade begint met Colombus’ ontdekking van Amerika. Cacaobonen waren een van de bijzonderheden die hij mee terug nam van zijn reis. Het was pas tot de verovering van Mexico dat de Spanjaarden ‘chocolatl’ ontdekten, een drank gemaakt van cacaobonen die de Azteken serveerden aan Cortez en zijn mannen. De Spanjaarden vonden het echter maar bitter. Gelukkig was de Nieuwe Wereld ook een pontente bron van suikerriet. Gecombineerd en eenmaal de weg gevonden naar Spanje werd het een florerende handel. De Spanjeerden waren in staat om het bijna honderd jaar geheim te houden.

Minder informatie

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)