Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Samen met andere weddingsplanners heeft Evans & Watson een nieuw concept ontwikkeld, unieke en zeer persoonlijke bruiloft bedankjes. Voor de bruiloft en de genodigden een zeer smaakvol bedankjes, vol met betekenis. 

"Ja" in perfecte smaak

Een custom blend thee in kleine oplage, speciaal voor bruidsparen samengesteld door Evans & Watson Tea Company. We leveren een blend van hun keuze in een decoratief blik, elk label gepersonaliseerd met een bericht die jullie verbintenis eer aan doet.

Het meest persoonlijke bruiloft bedankje is eenvoudig samen te stellen via onderstaande stappen door te nemen met het bruidspaar. Vraag voor het bestellen het bestelformulier via info@evansnwatson.nl of neem contact op via 0592 853 445. We staan klaar om jullie te helpen. 

1. Kies de smaak 

Stem als weddingplanner samen met het bruidspaar de keuze af voor één van onze meest verfijnde theeën, allemaal met een unieke smaak en speciaal in kleine oplages vervaardigd. De theeën worden speciaal verpakt voor de bruiloft om absolute versheid te garanderen. 

friendly-mate

Friendly Mate
Melange van maté, sinaasappelschil en citroengras voor een natuurlijke, verfrissende smaak.

pina-colada

Pina Colada
Frisse tropische melange van hibiscus, rozenbottel, appel, ananas en kokos.

pina-colada

China Jasmijn
Melange van premium groene thee uit China met fijne, delicate geur en aroma van jasmijnbloemen.

english-caramel.jpg

English Caramel
English Caramel combineert de scherpte van zwarte thee met romige zoete karamelstukken.

delicious-snow-flake.jpg

Delicious Snow Flake
Zwarte thee met een aromatische, rijke amandel-kokossmaak.

rooibos-apple.jpg

Rooibos Apple
Verfijnde rooibos met stukjes appel.

De meest persoonlijke bruiloft bedankjes zijn eenvoudig samen te stellen via onderstaande stappen door te nemen met het bruidspaar. Vraag voor het bestellen het bestelformulier via info@evansnwatson.nl of neem contact op via 0592 853 445. We staan klaar om jullie te helpen. 

2. Gepersonaliseerd label

bruiloft bedankjes uitleg etiket

Voor de perfecte afwerking, worden de namen van het bruidspaar, de dag en de locatie van de bruiloft opgenomen op elk label. Het blend nummer is een directe verwijzing naar de datum van de bruiloft.

3. Kies de kleur

bruiloft bedankjes voorbeeld

Standaard zijn de blikken voorzien van een zachtroze label. Past een andere kleur beter bij het bruidspaar? Alle kleuren zijn mogelijk. Geef de kleur (CMYK) door tijdens het bestellen.

Optioneel: kies een accessoire bij de bruiloft bedankjes

bruiloft bedankjes voorbeeld2

Om het bruiloftbedankje helemaal compleet te maken, bieden we twee romantische theeaccessoires welke los van de blikjes kunnen worden meegeleverd (let op: exclusief lint).

Bruiloft bedankje7-361.jpg

Hartvormig Thee-ei met Steel
Zilveren theehart met steel, gemaakt van duurzaam RVS.

bruiloft bedankje witte zwaan

Thee-ei in de vorm van een Zwaan
Wit thee-ei in de vorm van een zwaan, gemaakt van silicone.

De meest persoonlijke bruiloft bedankjes zijn eenvoudig samen te stellen via de stappen door te nemen met het bruidspaar. Vraag voor het bestellen het bestelformulier via info@evansnwatson.nl of neem contact op via 0592 853 445. We staan klaar om jullie te helpen. 

Prijs en Levertijd*

Valt de keuze op een theeblik met daarin 25 gram thee en voorzien van een gepersonaliseerd label? Dan geldt de onderstaande staffel met brutoprijzen:

AantalPrijs (incl. BTW)
25-50 stuks € 3,25 per stuk
50-100 stuks € 3,10 per stuk
> 100 stuks € 2,95 per stuk

Valt de keuze voor een theeblik met daarin 25 gram thee, voorzien van een gepersonaliseerd label en een accessoire? Dan geldt de onderstaande staffel met brutoprijzen:

AantalPrijs (incl. BTW)
25-50 stuks € 3,95 per stuk
50-100 stuks € 3,80 per stuk
> 100 stuks € 3,65 per stuk

De minimale afnamehoeveelheid voor de bruiloftsbedankjes zijn 25 stuks. De reguliere verzendkosten zijn van toepassing voor de bruiloft bedankjes. Voor meer informatie over de verzendkosten klik hier. Gratis op locatie geleverd!

De levertijd bedraagt 1-2 weken, na ontvangst van de betaling. Heeft de weddingplanner of het bruidspaar de bruiloftsbedankjes met spoed nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Kortingen in de webshop zijn niet van toepassing.

Klaar om in het huwelijksbootje te stappen? Neem contact met ons op en we zorgen voor het perfecte, meest persoonlijke bruiloft bedankje.

Jullie kunnen contact met ons op nemen via info@evansnwatson.nl of via 0592 853 445. We staan klaar om jullie te helpen. 

* Genoemde brutoprijzen en levertijden gelden voor de aangeboden theeën en accessoires, getoond op deze pagina. Heeft het bruidspaar liever een andere thee of een andere accessoire? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.