Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug
Nieuwsbrief ontvangen?
Blog categorieën

Theezet Infographic

Een van mijn zondes is – ik geef het toe! – chocolade. Mijn andere, met evenveel passie is (zwarte) thee. Van goede zwarte thee kan ik bijvoorbeeld optimaal genieten. De smaak, de aroma’s… heerlijk! Net zoals bij chocolade ben ik niet de enige. Er zijn echter ook mensen die deze passie voor thee niet delen. Thee ‘bevat geen smaak’ of ‘is te bitter’. In veel gevallen heeft het echter daadwerkelijk weinig met de thee zelf te maken. De smaak van thee hangt met een aantal factoren samen, waar onder andere de kwaliteit van de thee, type thee (zakje of losse thee) en hoe de thee wordt gezet. In navolging van de vorige blogpost heb ik daarom een ‘how to’- theezetten opgesteld. Enjoy!

Hoi, mijn naam is Jeroen en ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, inkoop en de administratie. Mijn favoriete thee is Very Honey Assam. Ik ben er verder van overtuigd dat moeder natuur onder andere een goed gevulde medicijnkast is en ons een plant heeft gegeven voor elke kwaal! 

Laat een bericht achter