Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Groene thee proefpakket

Groene thee proefpakket Theeproefpakket Evans & Watson - 2
 • Groene thee proefpakket Theeproefpakket Evans & Watson - 2
 • Groene thee proefpakket Theeproefpakket Evans & Watson - 3
 • Groene thee proefpakket Theeproefpakket Evans & Watson - 4
 • Groene thee proefpakket Theeproefpakket Evans & Watson - 5
 • Groene thee proefpakket Theeproefpakket Evans & Watson - 6
 • Groene thee proefpakket Theeproefpakket Evans & Watson - 7
Productnummer: TP-00880

Ontdek de delicate, lichte smaken van groene thee met dit proefpakket.

€ 5,40
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

Onze losse thee wordt geleverd in een goed afsluitbare, dubbelgevoerde verpakking. De verpakking is voorzien van zetadvies voor de juiste bereiding. 50 gram thee is voldoende voor ca. 20 koppen (200ml / 10 potten).

 Reviews
 (4,8/5)  - 4 beoordeling(en) - 3 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 5 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 5 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,15.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Een voorstelling maken bij losse thee kan erg moeilijk zijn. Helemaal bij groene thee met haar delicate, lichte smaken en subtiele verschillen. Om nog maar te zwijgen over het kiezen vanachter je scherm. Waar je de groene thee niet ruiken, zien en voelen kan. Hoe maak je dan de juiste theekeuze? Met een proefpakket!

Om je op een leuke en gemakkelijke manier kennis te laten maken met groene thee heb ik mijn favoriete groene theesoorten bij elkaar gevoegd in een proefpakket. Hierdoor kun je zelf gemakkelijk bepalen welke thee je wilt.

Om je een goed beeld te geven, heb ik vijf verschillende soorten thee toegevoegd. Dit proefpakket vol groene thee bestaat uit drie puur groene thee:

 • De eerste toegevoegde thee, het kon ook haast niet anders, is: Sencha Superior. Een heldere, sprankelende groene thee met karakteristieke, verfijnde smaak.
 • Green Champagne is een groene thee uit Darjeeling met een heerlijk aroma, verfijnde smaak en een zachte afdronk.
 • De derde pure groene thee is Fog Tea. Een lichte thee met een fris, zoet aroma en zachte smaak

Om na al dat groene geweld het proefpakket in balans te brengen zijn er ook twee gemelangeerde thee aan toegevoegd namelijk Blimey Mint en Fortunate.

 • De Marokkaanse muntthee Blimey Mint is opgebouwd met Gunpowder en pepermuntblad. Een sterke groenkoperen thee met muntsmaak.
 • Ten slotte nog Fortunate; de fruitige twist. Fortunate is een speciale melange van verschillende groene theeën. Een helder, lichte thee met een fris zoet aroma.

Elke thee in het proefpakket bevat 10 gram thee goed voor ongeveer 5 koppen per theesoort. Het gehele proefpakket bestaat uit 50 gram of 25 koppen.

50 gram | 25 kopjes

Productkenmerken

Type
Groene thee
Theesoort
Groene thee

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews
Door op  24 Apr 2021 (Groene thee proefpakket) :
(5/5
- geen verdere toelichting gegeven -
Door op  07 Dec 2019 (Groene thee proefpakket) :
(5/5

Leuk en lekker

Super leuke manier om meerdere soorten thee uit te proberen! Tot nu toe allemaal super lekker!

Door op  21 Jan 2019 (Groene thee proefpakket) :
(4/5

goed gekozen

ik heb alles puur gedronken,
er zit voldoende verschil in de theesmaken.

Door op  01 Nov 2018 (Groene thee proefpakket) :
(5/5

SUPER!

Het is echt erg leuk om deze proef verpakkingen uit te proberen. Het is net alsof je cadeautjes uitpakt.
Ik vond ze echt allemaal lekker, met natuurlijk een paar die eruit sprongen.
Green champagne en Fortunate bio waren voor mij de toppers. Maar ja de Sencha superior is ook erg lekker. Ik als groene thee liefhebber ben er helemaal blij mee