Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Kalkvanger Kessy (milieuvriendelijk) Chacult

Kalkvanger Accessoires Chacult - 3
  • Kalkvanger Accessoires Chacult - 3
Productnummer: A-00760
In elk leidingwater ontstaat kalkbezinksel, waar de kalkvanger uitkomst biedt.
€ 7,85
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (5/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 7 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 7 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,21.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment
De hoeveelheid kalk in het water verschilt per regio. Na verloop van tijd ontstaat er echter in elk water wel bezinksel. In zo?n geval is een kalkvanger een echte aanrader. Plaats de kalkvanger van bewerkt edelstaal in de ketel en de kalk zal zich meteen aan de kalkvanger hechten. De kalk hangt als een natuurlijke reactie aan de kalkvanger. Geen chemische middelen, makkelijk onderhoud. Na het uitkloppen van de kalkvanger is deze weer gemakkelijk en snel her te gebruiken.

Productkenmerken

Gewicht
50 , 100 , 250 , 500
Merk
Chacult

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews
Door op  26 Oct 2020 (Kalkvanger Kessy (milieuvriendelijk) Chacult) :
(5/5

Prima

Werkt goed. Ben er blij mee.