Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Elderflower Ginger (Piramide theezakjes)

Elderflower Ginger Ayurvedische Thee Theezakje Piramide Kruidenthee Evans & Watson - 1
  • Elderflower Ginger Ayurvedische Thee Kruidenthee Evans & Watson - 1
  • Elderflower Ginger Ayurvedische Thee Theezakje Piramide Kruidenthee Evans & Watson - 1
Productnummer: T-22210

Theezakjes met Elderflower Ginger geeft een bloemachtige kruidenthee met een lekkere lichte gembersmaak.

€ 3,50
Aantal
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
Er zijn helaas nog geen reviews geplaatst.
Schrijf als eerste een review en ontvang korting op je bestelling!

Geen spaarpunten voor dit product.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Elderflower Ginger is een gember thee het beste te omschrijven als een bloemachtige Ayurvedische kruidenthee met een zoete smaak. Een losse thee met als basis groene rooibos geven Elderflower Ginger een iets wat lichte gembersmaak. Door groene rooibos aan te vullen met vlierbessen vlierbesbloemen kardemom tulsi kruiden kaneel gember gemalen peper en kaasjeskruid heeft deze op groene rooibos gebaseerde thee de typische Elderflower Ginger smaak.

’s Avonds zonder melk komt Elderflower Ginger erg goed tot haar recht.

Losse thee in een piramide theezakje

Elderflower Ginger theezakjes is exact dezelfde thee als die je zou kiezen als losse thee. Het enige verschil is dat we deze topkwaliteit in piramide theezakjes hebben verpakt. Dit doen we in onze eigen fabriek te Anloo, met ons eigen machinepark. 

Onze piramide-theezakjes zijn dusdanig vervaardigd dat de thee voldoende ruimte heeft om grondig te kunnen trekken en alle actieve ingrediënten en smaak aan je infusie kan geven. Deze theezakjes zijn gemaakt van PLA materiaal waardoor ze duurzamer zijn dan de gemiddelde (piramide) theezakjes en ze zijn industrieel composteerbaar. PLA? De theezakjes zijn gemaakt van de grondstof PLA(-vezels). PLA-vezels (polylactide of polymelkzuur) worden gemaakt van maïszetmeel. De vezels zijn industrieel composteerbaar, en kunnen dus na gebruik bij het GFT-afval. Hier maakt de afvalverwerker weer compost van. Theezakjes verteren echter niet in de eigen compostbak, hiervoor zijn de omstandigheden (oa. temperatuur) niet geschikt. Door het gebruik van hernieuwbare materialen doen we bovendien geen direct beroep op fossiele grondstoffen. Ten slotte zijn composteerbare piramide theezakjes ook metaal- en lijmvrij. We gebruiken geen nietje en ultrasound (hogefrequentie) voor het sealen van de zakjes. Zo is het cirkeltje toch weer mooi rond!

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Biologisch
Nee
Hoeveelheid
1 st.
Zettijd
5 min.
Temperatuur water
100°C
Ingredienten
Vlierbessen vlierbesbloemen kardemom tulsikruid kaneel gember gemalen peper kaasjeskruid groene rooibos aroma
Cafeine
Geen
Materiaal
PLA (theezakje)
Inhoud
20 st. piramide theezakjes
Theesoort
Kruidenthee

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews

Schrijf als eerste een review! !