Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Bai Zhu / Chinees distelmadeliefje wortel

Bai Zhu / Chinees distelmadeliefje wortel (白术) Home - 2
 • Bai Zhu / Chinees distelmadeliefje wortel (白术) Home - 1
 • Bai Zhu / Chinees distelmadeliefje wortel (白术) Home - 2
Productnummer: T-19870

TCM Toepassing: Maag, milt

€ 8,65
Gewicht
Aantal

 Reviews
 (5/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 8 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 8 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,24.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Latijnse naam: Atractylodis macrocephalae Rhizoma
Chinese naam / Pinyin: BAI ZHU

Nederlandse naam: Chinees distelmadeliefje wortel
Duitse naam: Wurzel des Erdsprosses
Engelse naam: Atractylodes rhizome, white atractylodes

Toepassing: Maag, milt
Werkrichting: oppervlakkig
Smaak: bitter, zoet
Temperatuur: warm
Bereiding/kooktijd: 20 min.
Aanbevolen dagelijkse dosis: 6-12 gram

Bewaaradvies: product is een risico op aantasting door insecten, koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als je geen bereidings- en doseringsinstructies hebt, gebruik dan de algemene informatie over het bereiden van kruidenthee. De info is te vinden via Uitgelegd: hoe bereid je kruidenthee.

Let op: houd er rekening mee dat hele kruiden bestaan uit het echte hele, onbewerkte kruid (dwz. fruit, stengel, wortel, bloem, mineraal, etc.). TCM kruiden zijn niet verwerkt tot poeders, capsules, samenstelsels of formules. Hele kruiden bevatten GEEN gebruiksinformatie. Medicinale kruiden en Chinese TCM kruiden in het bijzonder zijn bedoeld voor professionele natuurgeneeskundigen en TCM beoefenaars, en klanten die de ervaring en kennis machtig zijn benodigd om veilig hun eigen formules te bereiden.

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Biologisch
Nee
Hoeveelheid
6-12 gr.
Zettijd
meekoken
Temperatuur water
100°C
Ingredienten
Chinees distelmadeliefje wortel
Land
China
Waarschuwing
Raadpleeg altijd een dokter voor gebruik. Chinese TCM kruiden in het bijzonder zijn bedoeld voor professionele natuurgeneeskundigen, TCM beoefenaars, en anderen, die de ervaring en kennis machtig zijn benodigd voor veilig gebruik.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews
Door op  01 Oct 2020 (Bai Zhu / Chinees distelmadeliefje wortel) :
(5/5

Goed

5 Goed