Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Dan Shen / Rode saliewortel

Dan Shen / Rode saliewortel (丹參) Home - 1
 • Dan Shen / Rode saliewortel (丹參) Home - 1
 • Dan Shen / Rode saliewortel (丹參) Home - 2
 • Dan Shen / Rode saliewortel (丹參) Home - 3
 • Dan Shen / Rode saliewortel (丹參) Home - 4
Productnummer: T-19850

TCM Toepassing: Hart, hartzakje, lever

€ 7,60
Gewicht
Aantal

 Reviews
 (5/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 7 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 7 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,21.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

Latijnse naam: Salviae miltiorrhizae radix
Chinese naam / Pinyin: DAN SHEN

Nederlandse naam: Rode salie, Chinese salie
Duitse naam: Rotwurzsalbeiwurzel
Engelse naam: Red sage root, salvia root

Toepassing: Hart, hartzakje, lever
Werkrichting: verlagen
Smaak: bitter
Temperatuur: Neiging koud
Bereiding/kooktijd: 20 min.
Aanbevolen dagelijkse dosis: 9-15 gram

Bereiding:

 • 1-2 theelepels per kop
 • 10 minuten laten trekken
 • kokend water

Als je geen bereidings- en doseringsinstructies hebt, gebruik dan de algemene informatie over het bereiden van kruidenthee. De info is te vinden via Uitgelegd: hoe bereid je kruidenthee.

Waarschuwing: niet gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding. Niet samen gebruiken met: Veratri nigri Rx et Rh. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij gelijktijdig gebruik van bloedverdunners.

Let op: houd er rekening mee dat hele kruiden bestaan uit het echte hele, onbewerkte kruid (dwz. fruit, stengel, wortel, bloem, mineraal, etc.). TCM kruiden zijn niet verwerkt tot poeders, capsules, samenstelsels of formules. Hele kruiden bevatten GEEN gebruiksinformatie. Medicinale kruiden en Chinese TCM kruiden in het bijzonder zijn bedoeld voor professionele natuurgeneeskundigen en TCM beoefenaars, en klanten die de ervaring en kennis machtig zijn benodigd om veilig hun eigen formules te bereiden.

Productkenmerken

Type
Kruidenthee
Biologisch
Nee
Hoeveelheid
9-15 gr.
Zettijd
10 min.
Temperatuur water
100°C
Ingredienten
Rode salie wortel gesneden
Land
China
Waarschuwing
Raadpleeg altijd een dokter voor gebruik. Chinese TCM kruiden in het bijzonder zijn bedoeld voor professionele natuurgeneeskundigen, TCM beoefenaars, en anderen, die de ervaring en kennis machtig zijn benodigd voor veilig gebruik.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews
Door op  19 Jul 2020 (Dan Shen / Rode saliewortel) :
(5/5

betselling

prima spul , ben blij dat jullie er zijn .