Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Sinterklaasthee cadeau pakket

Sinterklaasthee pakket Geschenken Evans & Watson - 1
 • Sinterklaasthee pakket Geschenken Evans & Watson - 1
 • Sinterklaasthee pakket Geschenken Evans & Watson - 2
 • Sinterklaasthee pakket Geschenken Evans & Watson - 3
 • Sinterklaasthee pakket Geschenken Evans & Watson - 4
Productnummer: TP-14900

Sinterklaasthee bezorgd met de Pakjesboot door Mr Tea!

€ 16,95
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
Er zijn helaas nog geen reviews geplaatst.
Schrijf als eerste een review en ontvang korting op je bestelling!

Door dit product te kopen verzamel je 16 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 16 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,48.

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Gratis sample & spaarpunten
 • Niet goed, geld terug
 • Kies je eigen bezorgmoment

"Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan.

Hij brengt ons Sint Nicolaas ik zie hem al staan.

Hoe huppelt zijn paardje het dek op en neer,

hoe waaien de wimpels al heen en al weer."

Met onze Pakjesboot komt Mr Tea als hulpje van Sinterklaas een heerlijke Sinterklaasthee bezorgen! Namelijk Late Spicy Chocotruffle; een zwarte thee melange met de kleuren van de Mijter van Sinterklaas! 

Late Spicy Chocotruffle is een ware truffel- en chocoladethee met een lekkere zoete smaak. Door cacao, witte chocoladestukjes, pepers en kruiden toe te voegen aan een van de beste Ceylon- en Zuid Indiase zwarte thee zorgt deze Sinterklaasthee voor een heerlijk avondje.

Naast 100 gram Late Spicy Chocotruffle wordt deze thee bezorgd door Mr Tea. Mr Tea is een vrolijk thee-ei welke jou helpt om snel te genieten van jouw Sinterklaasthee! Trek Mr. Tea Licious de broek van de heupen, vul hem met Sinterklaasthee en hang Mr. Tea Licious met zijn armpjes in heet water. Laat hem lekker relaxen en wacht totdat je overheerlijke thee klaar is! Zodra Mr. Tea in heet water hangt wordt de thee gefilterd door zijn broek.

De Pakjesboot waarmee Mr Tea de Sinterklaasthee bezorgd is van hout en mooi opgeschilderd in de kleuren van de Mijter van Sinterklaas en met de tekst Pakjesboot. 

Prachtig geschenk aan je familie en vrienden die van thee houden. Het Sinterklaasthee pakket wordt verpakt in cellofaan. Voor het personaliseren van het Sinterklaasthee pakket kunnen we namens jou een kaartje schrijven, laat hiervoor een bericht achter met daarin de tekst welke je op het kaartje wenst.

Laat het Sinterklaasthee pakket nu maar snel komen, want vol verwachting klopt ons hart!

Productkenmerken

Bijzonder
Cadeau, verpakt in cellofaan
Gewicht
1 x 100gr. thee
Aantal delen
3 items
Merk
Evans & Watson

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

 • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
 • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
 • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews

Schrijf als eerste een review! !