Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Noni Bessen Heel (Indische Moerbei)

Noni Bessen Heel (Indische Moerbei) Wholefoods Evans & Watson - 1
  • Noni Bessen Heel (Indische Moerbei) Wholefoods Evans & Watson - 1
Productnummer: T-17440

Hele Noni Bessen. Ook bekend als de Indische Moerbei.

€ 3,65
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (5/5)  - 1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 3 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 3 spaarpunten die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,09.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

De nonivruchten worden geoogst van de Indiase moerbeiboom (Morinda citrifolia). De nonivruchten worden na de oogst middels lucht gedroogd. De nonivruchten bevatten voornamelijk vitamine C, E en K. Verder bevatten de nonivruchten enzymen, vetzuren, aminozuren, mineralen en sporenelementen.

In de EU zijn er nog geen bevestigde resultaten over de inname van deze vruchten ter bevordering van de gezondheid. Daarom verkopen wij onze vruchten als kleurstof voor wol, linnen en zijde. De rood-blauwe kleur van de nonivruchten is zeer lichtecht en houdt zeer goed op stoffen.

Productkenmerken

Biologisch
Nee
Ingredienten
Noni Bessen Heel (Indische Moerbei)
Waarschuwing
raadpleeg je dokter in geval van twijfel of in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.

 Reviews
Door op  07 May 2022 (Noni Bessen Heel (Indische Moerbei)) :
(5/5

Prima

Prima