Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €29
Niet goed, geld terug

Zoethout Stokjes / Zhi Gan Cao

Zoethout Stokjes / Zhi Gan Cao Wholefoods Evans & Watson - 1
  • Zoethout Stokjes / Zhi Gan Cao Wholefoods Evans & Watson - 1
Productnummer: T-17340

Zoethoutstokjes per 5 stuks - wie is er niet mee opgegroeid? 

€ 1,95
Gewicht
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (5/5)  - 2 beoordeling(en)
Distributie

Door dit product te kopen verzamel je 1 spaarpunt spaarpunten. Na het toevoegen van dit product bevat je winkelwagen 1 spaarpunt die omgezet kunnen worden in een korting van € 0,03.

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Gratis sample & spaarpunten
  • Niet goed, geld terug
  • Kies je eigen bezorgmoment

Zoethoutstokjes - wie is er niet mee opgegroeid? Lekker kauwen op een stokje met een heerlijke zoethoutsmaak. Bekendste onder de klassieke lekkernijen. Zoethout is het ingredient van de meeste dropsoorten. Probeer het ook eens als smaaktoevoeging voor een maaltijd.

De zoethoutstokjes komen rechtstreeks uit Azië. Zoethout komt dan ook van nature voor in vooral Azië, terwijl deze inmiddels in delen van Europa ook is te vinden. Zoethoutwortel (Glycyrrhiza glabra) staat vooral bekend om de naamgever van drop. Zoethoutwortel kan helpen in het geval van maagklachten en slijmvliesontsteking. Het effect op het lichaam wordt blijvend onderzocht. Inmiddels weten we dat in zoethout meer dan 400 ingrediënten zoals glycyrrhizine, flavonoïden, isoflavonen, fytosterolen, polysacchariden en coumarine aangetroffen wordt.

Let op: voorzichtigheid geboden bij hoge bloeddruk. Regelmatige consumptie van zoethout of drop kan de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel ongunstig beïnvloeden. In geval van zwangerschap mag zoethout alleen worden genomen na overleg met uw arts. De aanbevolen dagelijkse dosis is maximaal 5 tot 15 gram zoethout en mag niet worden overschreden.

Waarschuwing: Raadpleeg altijd een dokter in geval van twijfel

Ga je zoethoutstokjes kopen? Lees het volgende dan nog even aandachtig door. De ingenomen hoeveelheid van het kruid beïnvloedt de werking van het kruid. Bovenstaande informatie bevat geen medische adviezen en kan onvolledig zijn, raadpleeg je dokter in geval van twijfel. Evans & Watson is niet aansprakelijk voor de resultaten van gemaakte keuzes op basis van bovenstaande informatie.

Waarschuwing: Bevat zoethout - mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Productkenmerken

Biologisch
Nee
Hoeveelheid
n.v.t.
Zettijd
n.v.t.
Temperatuur water
n.v.t.
Ingredienten
zoethoutwortel (stokken)
Merk
Evans & Watson
Waarschuwing
Bevat zoethout - mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Onze blokbodemverpakkingen die we voor al onze thee en kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd van de beste kwaliteit en in Europa, en zijn speciaal ontworpen om thee en kruiden lang in te bewaren. Zo is de buitenzijde van de blokbodemverpakking van wit kraft papier. De binnenzijde is bekleed met een film PP folie. Beide materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze blokbodemverpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket aan de achterzijde.

Waarom wij voor blokbodemverpakkingen kiezen

  • Blokbodemzakken hebben het voordeel dat ze perfect rechtop blijven staan dankzij de speciale bodem.
  • Papieren blokbodemzakjes zijn 100% afbreekbaar en aldus een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of stenen potten, kunststofdozen, plastic stand up pouches of andere plastic materialen.
  • Papieren zakjes nemen weinig plaats in op het keukenaanrecht of in het keukenkastje.

Bijna al onze blokbodemverpakkingen worden voorzien van een sluitstrip. De beste oplossing om zakjes veelvuldig te gebruiken en te sluiten. Zodoende kunnen we de versheid van onze thee en kruiden garanderen, ook als de verpakking langer is geopend en toch langere tijd bewaard dient te worden.

Bij grotere afnames (vaak vanaf 1 kilo) hebben we ook een grotere verpakking. Helaas is deze niet hersluitbaar of binnenvoering, wel wit en en van dik papier. De keuze voor de verpakking hangt af van hoe volumineus de thee of het kruid is en de gekozen hoeveelheid. Liever een hersluitbare verpakking? Kies dan voor meerdere kleinere afnames.Andere producten


 Reviews
Door op  01 Sep 2022 (Zoethout Stokjes / Zhi Gan Cao) :
(5/5
- geen verdere toelichting gegeven -
Door op  29 Mar 2020 (Zoethout Stokjes / Zhi Gan Cao) :
(5/5
- geen verdere toelichting gegeven -